Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Salvatore Ferragamo parfum

De geurige creaties van Salvatore Ferragamo parfum kunnen moeiteloos wedijveren met de aansprekende schoenencollecties en handtassen van het gelijknamige merk. Begonnen als fabrikant van ergonomisch verantwoorde schoenen heeft dit schoenimperium wereldwijd naam gemaakt. Elk Salvatore Ferragamo parfum is samengesteld uit sublieme essences. Deze geven de drager van deze geuren stijl en elegantie, versterkt door een originele design verpakking. Bij ParfumCenter bestelt u de vele sublieme creaties van Salvatore Ferragamo parfum voordelig.

Meer informatie
Ferragamo

48 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Salvatore Ferragamo parfum heren

Net als de schoenen heeft het Salvatore Ferragamo parfum heren een krachtig, mannelijk karakter. Zo wordt het verfrissende Acqua Essenziale gedragen door een masculiene basis van musk, labdanum, vetiver en labdanum. Ieder aroma ademt de golfslag van een krachtige deinende zee. Het flamboyante F by Salvatore Ferragamo is niet alleen elegant, maar ook sensueel en viriel. De krachtige oriëntaalse basis van dit Salvatore Ferragamo parfum voor heren met noten van hout, amber, leer en labdanum oefent een geheimzinnige aantrekkingskracht uit.

Salvatore Ferragamo parfum dames

Bij de vrouw die graag elegant gekleed gaat in eigentijdse mode valt een Salvatore Ferragamo parfum dames in goede aarde! Kies als chique jongedame voor een ondeugende pose. Signorina is een licht provocerende geur met en gedurfde basis van geurige rijstnoten en roos. Lychee en grapefruit voorzien het licht florale hart van een aangenaam verfrissende topnoot. Ontdek de gracieuze sensualiteit van dit unieke Salvatore Ferragamo parfum voor dames en de vele andere verrassende geursensaties uit het assortiment van ParfumCenter.