Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 50ml Dagcrème

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 96,82

Speciale prijs: € 68,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF25 50ml Dagcrème

Laat de zintuigen van je huid ontwaken en onthul de natuurlijke uitstraling!
Voor iedereen die het gevoel heeft dat het reactievermogen van hun huid afneemt, of door externe invloeden verzwakt, ontwikkelde Shiseido deze zijdeachtige anti-aging huidverzorging - waarbij de focus ligt op neurowetenschappelijke bevindingen over de zintuigen van de huid.
Het bijzondere van de formule is de unieke ReNeura Technology +: Deze stuurt sensorische impulsen over de huid naar binnen, om de huid optimaal te laten reageren op de anti-aging voordelen van de verzorging.
Het resultaat: de huid wordt intensief gehydrateerd en dankzij de beschermingsfactor gedurende de dag optimaal beschermd, terwijl fijne lijntjes en rimpels geleidelijk worden verzacht. De florale groene geur heeft een heerlijke kalmerende werking en maakt het aanbrengen van de zijdezachte Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream SPF 25 een bijzonder prettige ervaring.

's Ochtends na het reinigen en de Softener aanbrengen. Neem een ​​ruime hoeveelheid crème met uw vingertoppen en breng gelijkmatig aan op de wangen, voorhoofd, neus en kin. Vermijd oogcontact.
Meer informatie