Shiseido

Met de pure verzorgingsproducten van Shiseido haalt u het mooiste van uzelf naar boven! Het merk, dat in 1872 is opgericht is één van de oudste schoonheidsinstituten ter wereld en staat nog altijd hoog aangeschreven dankzij de focus op innovatie en elegantie. Vanwege de de enorme toewijding staat het aan de basis van tal van ontdekkingen binnen de schoonheidsindustrie. Vooruitgang in combinatie met de traditionele Japanse kijk op schoonheid maakt Shiseido tot een uniek, toonaangevend en luxueus verzorgingsmerk.
Meer informatie

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 90

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Shiseido Ibuki

Wilt u zonder moeite stralen als nooit tevoren? Met Shiseido Ibuki moet dat zeker goedkomen! Deze verzorgingslijn zorgt ervoor dat de weerstand van de huid van binnenuit wordt vergroot, zodat dat aan het oppervlak te zien is. Ibuki is speciaal ontworpen voor actieve twintigers en dertigers die voortdurend blootstaan aan interne en externe stressfactoren. De huid wordt door Shiseido Ibuki gehydrateerd bij uitdroging en de huidtextuur wordt geperfectioneerd door vettigheid, roodheid en tekenen van vermoeidheid te bestrijden.

Shiseido Benefiance

Voor de wat rijpere huid is Shiseido Benefiance ontwikkeld. Dit is een verzorgingslijn voor vrouwen vanaf 40 jaar die hun jeugdige uitstraling willen behouden. Een uitgebreide verzorging is hiervoor een absolute vereiste en daarom bevat deze lijn verzorgingsproducten van A tot Z. Al meer dan een eeuw worden deze producten uitgebreid dermatologisch onderzocht en combineert dat met met luxueuze, sensuele en aantrekkelijke formules. De producten van Shiseido Benefiance richten zich op uitdroging, tekenen van vermoeidheid en huidveroudering.

Shiseido Ever Bloom

Behalve zeer aangename verzorgingsproducten, vindt u in onze webwinkel ook de zeer recente Shiseido Ever Bloom parfum. Deze Shiseido dames geur is naar eigen zeggen gecreëerd met een unieke olfactorische (met het reukzintuig) structuur. Ever Bloom is muskusachtig en floraal parfum dat subtiel en delicaat haar aroma’s de kamer laat vullen. Shiseido Ever Bloom is de expressie van nieuwe vrouwelijkheid. Bestel Shiseido online bij ParfumCenter en profiteer van de hoge kortingen!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.