Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Ginza 90ml eau de parfum spray

Shiseido Ginza 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 121,54

Speciale prijs: € 74,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Shiseido Ginza 90ml eau de parfum spray

Een door hout aangevuld bloemenboeket

De Spirit van de meest kosmopolitische wijk van Japan, Ginza, de thuisbasis van Shiseido, gevangen in een levendig en veelzijdig eau de parfum: Ginza is de compositie voor de onweerstaanbare vrouw die haar vrouwelijkheid met al haar contrasten viert. Subtiel en intens, fijn en tegelijkertijd sterk, wijs en toch gepassioneerd - Ginza is een heilige verbinding van tegenstellingen die vrouwen uitnodigt om hun vrouwelijkheid te herwinnen, hun zelfvertrouwen te versterken en hun onverwachte magische kracht te ontketenen.
In de compositie ontmoet de natuurlijke elegantie van bloemen de kracht van heilig hout. Jasmijn ontvouwt haar kostbare facetten in de hartnoot, omgeven door een bijna mystieke dans van de bloemblaadjes van magnolia en Japanse orchidee en verrijkt met hinoki-hout. Deze sterke en tegelijkertijd zachte Japanse cipressoort onderstreept vakkundig de diepte van sandelhout en de intensiteit van patchouli in de basis van de creatie.
Ginza is een door hout geperfectioneerd floraal boeket dat even vrouwelijk als gepassioneerd en absoluut uniek op de huid blijkt te zijn. Een stralend roze elixer laat zich zien door de golvende welvingen van de transparante glazen flacon, die als poëtische toespeling op de innerlijke kracht van elke vrouw doorboord is met een zwarte dolk. Shiseido Ginza is een florale houtachtige geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Granaatappel en Roze peper;
Hart : Orchidee, Magnolia, Fresia en Jasmijn;
Basis : Hinoki, Patchouli en Sandelhout.
Meer informatie