Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid 70ml

Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid 70ml

Normale prijs: € 84,25

Speciale prijs: € 59,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 70 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Men Total Revitalizer Light Fluid 70ml

De Total Revitalizer Light Fluid van Shiseido Men is speciaal ontworpen voor de vette- en de gecombineerde huid. Als krachtige moisturizer hydrateert het de huid tot 24 uur lang, waardoor droogheid en fijne lijntjes worden tegengegaan.
De olievrije formulering is gebaseerd op het mariene eiwitcomplex, dat, samen met de exclusieve Shiseido-Men-aanbrengtechniek, gezichtscontouren verstevigt. Het ImuBuild-complex versterkt de weerstand van de huid, om zichzelf te beschermen tegen typische beschadigingen, waardoor de elasticiteit wordt behouden. Het extract van Scutellaria baicalensis wortel bestrijdt ook huidproblemen die samenhangen met overmatige talg.
Bij continu gebruik reduceert de Total Revitalizer Light Fluid fijne lijntjes en rimpels en geeft het een vitaal, stralend huidbeeld.

Breng 's ochtends en' s avonds, na het reinigen of scheren, aan op het gezicht. Pas voor de beste resultaten de Shiseido-Men-applicatietechniek toe. De vloeistof kan ook op de baard worden aangebracht.
Vermijd oogcontact. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met veel water. Vermijd direct zonlicht en hoge temperaturen.
Meer informatie