Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Day Emulsion 75ml Gezichtsemulsie SPF30

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Day Emulsion 75ml Gezichtsemulsie SPF30

Normale prijs: € 125,95

Speciale prijs: € 79,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Speciale verzorging
Huidtype Vette huid, Gemengde huid
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Day Emulsion 75ml Gezichtsemulsie SPF30

Vital Perfection; Proactieve verzorging met revolutionaire technologie

Schenk uw huid met Vital Perfection een stralend mooie toekomst! Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een pro-actieve verzorgingslijn ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.

De revolutionaire ReNeura Technology ++ heeft tot doel de signalen in uw huid, die na verloop van tijd zwakker kunnen worden, te versterken en het anti-aging effect van de verzorging te intensiveren. Bovendien ondersteunt het KURENAI-TruLift-complex met saffloer-extract de stevigheid en veerkracht van de huid, terwijl 4MSK, een door Shiseido ontwikkeld actief ingrediënt met balancerende eigenschappen, pigmentvlekken vermindert en zo de teint egaler maakt.

Het resultaat is een zijdezachte vederlichte emulsie die zich effectief om zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht bekommerd, betrouwbare bescherming tegen de zon biedt en intensief hydrateert, om uw huid stevigheid, glans en gelijkmatigheid te geven. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van de Uplifting & Firming Day Emulsion een beleving voor de zintuigen.

• ReNeura Technology ++ versterkt signalen in de huid
• uitgebreid anti-aging effect
• delicate emulsie met zonbeschermingsfactor 30
• vermindert rimpels en pigmentvlekken
• bevordert veerkracht en elasticiteit
• dermatologisch getest

Gebruik 's ochtends als laatste stap in de verzorgingsroutine. Breng met uw vingertoppen aan op uw wangen, voorhoofd, neus en kin. Te beginnen met de vlakke delen zoals wangen en voorhoofd, verspreid over het gezicht en langs de onderkaak. Druk met beide duimen langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer.Houd vier vingers bij elkaar en plaats uw wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachlijnen).
Leid de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale vouw. Trek omhoog en herhaal 6 keer.
Meer informatie