Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream 15ml Oogcrème

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream 15ml Oogcrème

Normale prijs: € 88,50

Speciale prijs: € 58,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Antirimpelcreme, Oogcreme
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream 15ml Oogcrème

Onderneem gericht actie tegen een ouderdoms-gerelateerde vermoeide oogopslag *. Geef je ooggebied een nieuwe look. Geïnspireerd door de nieuwste holistische onderzoeksresultaten in de huid- en neurowetenschappen, heeft Shiseido een revolutionaire formule ontwikkeld om de huid te revitaliseren, die haar potentieel opnieuw activeert. * Rimpels, donkere kringen en wallen onder het oog.
Dankzij de ReNeura Technology ++ TM * en het MATSU-ProSculpt Complex werkt deze intens voedende crème de tekenen van tijd tegen en vermindert zichtbaar rimpels, kraaienpootjes, schaduwen en wallen onder de ogen. Voor een steviger, gladder en stralender ooggebied.
ReNeura Technology ++ TM bevordert het reactievermogen van de huid, dat in de loop van de tijd afneemt, waardoor de doeltreffendheid van de zorg tegen tekenen van veroudering toeneemt. Geformuleerd met MATSU-ProSculpt Complex met pijnboomextract voor een steviger ooggebied.
Bevat KURENAI-TruLift Complex met distel-extract voor een stevige huid. Met 4MSK, een zeer effectief actief ingrediënt ontwikkeld door Shiseido, dat het verschijnen van door licht veroorzaakte pigmentvlekken voorkomt en het een egaal en stralend uiterlijk geeft. Een retinol-derivaat ondersteunt de aanmaak van natuurlijk hyaluronzuur voor een vitale teint.
Geïnspireerd door de geur van de nobele Japanse orchidee die de zintuigen prikkelt. Dermatologisch en oftalmologisch getest. *Release New Radiance Technology

's Ochtends en' s avonds na het reinigen rond de ogen aanbrengen. Doe een pompje van de crème op uw vingertoppen en breng het zachtjes aan rond de ogen, gevolgd door een ontspannende massage. Gebruik 's ochtends vóór verzorgings- en make-upproducten met zonbeschermingsfactor. Gebruik 's avonds als laatste stap in de verzorgingsroutine.
Meer informatie