Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment 50ml Nachtcrème

Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment 50ml Nachtcrème

Normale prijs: € 147,00

Speciale prijs: € 89,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Vital Perfection Overnight Firming Treatment 50ml Nachtcrème

Overnight Firming Treatment; Proactieve nachtverzorging met revolutionaire technologie

Schenk uw huid met Vital Perfection een stralend mooie toekomst! Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een proactief nachtverzorgingsproduct ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.

De revolutionaire ReNeura Technology ++ heeft tot doel de signalen in uw huid, die na verloop van tijd zwakker kunnen worden, te versterken en het anti-aging effect van de verzorging te intensiveren. Bovendien ondersteunt het KURENAI-TruLift-complex met saffloer-extract de stevigheid en veerkracht van de huid, terwijl 4MSK, een door Shiseido ontwikkeld actief ingrediënt met balancerende eigenschappen, pigmentvlekken vermindert en zo de teint egaler maakt.

Het resultaat is een rijke en revitaliserende nachtcrème die effectief zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht wegneemt en de huid voorziet van vocht en voedingsstoffen terwijl u slaapt. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van Overnight Firming Treatment een beleving voor de zintuigen. Dermatologisch getest. Geschikt voor alle huidtypes.

• ReNeura Technology ++ versterkt signalen in de huid
• uitgebreid anti-aging effect
• rijke formule met uitgebreide anti-aging effecten
• vermindert rimpels en pigmentvlekken
• bevordert veerkracht en elasticiteit
• dermatologisch getest

Gebruik 's avonds na het reinigen en ULTIMUNE serum. Met de vingertoppen aanbrengen op wangen, voorhoofd, neus en kin. Begin met de platte delen zoals wangen en voorhoofd, verdeel het naar buiten over het gezicht en langs de onderkaak. Oefen met beide duimen druk uit langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer. Houd vier vingers bij elkaar en plaats je wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachrimpels). Breng de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale plooi. Trek omhoog en herhaal 6 keer.
Meer informatie