Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30 50ml Dagcrème

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30 50ml Dagcrème

Normale prijs: € 130,55

Speciale prijs: € 84,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 35%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Antirimpelcreme, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30 50ml Dagcrème

Proactieve verzorging met revolutionaire technologie en SPF30
Schenk uw huid met Uplifting & Firming Day Cream SPF30 een stralend mooie toekomst! Geïnspireerd door holistisch onderzoek in huid-, neuro- en andere gezondheidswetenschappen, heeft Shiseido een pro-actieve verzorgingslijn ontwikkeld met revitaliserende en verstevigende eigenschappen.

De revolutionaire ReNeura Technology ++ heeft tot doel de signalen in uw huid, die na verloop van tijd zwakker kunnen worden, te versterken en het anti-aging effect van de verzorging te intensiveren. Bovendien ondersteunt het KURENAI-TruLift-complex met saffloer-extract de stevigheid en veerkracht van de huid, terwijl 4MSK, een door Shiseido ontwikkeld actief ingrediënt met balancerende eigenschappen, pigmentvlekken vermindert en zo de teint egaler maakt.

Het resultaat is een zijdezachte crème die zich effectief om zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit en veerkracht bekommerd, betrouwbare bescherming tegen de zon biedt en intensief hydrateert, om uw huid stevigheid, glans en gelijkmatigheid te geven. Het luxueuze aroma doet aan Japanse orchideeën denken en maakt het aanbrengen van de Uplifting & Firming Day Cream SPF30 een beleving voor de zintuigen.

• ReNeura Technology ++ versterkt signalen in de huid
• uitgebreid anti-aging effect
• met zonbeschermingsfactor 30
• vermindert rimpels en pigmentvlekken
• bevordert veerkracht en elasticiteit
• dermatologisch getest

Gebruik 's ochtends en' s avonds als laatste stap in de verzorgingsroutine. Breng met uw vingertoppen aan op uw wangen, voorhoofd, neus en kin. Te beginnen met de vlakke delen zoals wangen en voorhoofd, verspreid over het gezicht en langs de onderkaak.Druk met beide duimen langs de onderkaak van onder de kin tot onder de oren. Herhaal 6 keer.Houd vier vingers bij elkaar en plaats uw wijsvingers langs de nasolabiale plooien (lachlijnen).
Leid de handpalmen naar de slapen en spreid de nasolabiale vouw. Trek omhoog en herhaal 6 keer.
Breng het product royaal aan, anders vermindert de beschermingsfactor van het product aanzienlijk.
Meer informatie