Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Trussardi Trussardi 90ml eau de parfum spray

Trussardi Trussardi 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 97,85

Speciale prijs: € 68,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Trussardi Trussardi 90ml eau de parfum spray

Trussardi Eau de Parfum is de nieuwe damesgeur, exclusief gecreëerd door Julie Massé en Violaine Collas, die een volledig Italiaanse olfactorische piramide hebben opgeroepen door middel van een reeks essentiële ingrediënten. Het is een geur voor alle vrouwen die moedig, sterk, vrij en onafhankelijk zijn en met volle teugen van hun leven genieten, een hommage aan de vrije geest van de vrouw van vandaag.

Trussardi Eau de Parfum; hypnotiserend, sensueel & speels

De topnoten raken je met de frisheid van mandarijn vermengd met de dynamische geur van neroli, om te smelten in een temperamentvol hart met noten van lavendel, jasmijn en witte dahlia. De vrije, eigentijdse vrouwelijkheid van deze nieuwe Trussardi damesgeur wordt versterkt door de hypnotiserende en fluweelachtige basisnoten van een akkoord van viooltjes, patchouli en suède.
De perfect cilindrische flacon is versierd met glanzend geschilderde strepen in mat roze, zwart en wit, met een gouden metalen sluiting, en is klaar om een echt stukje Italiaans design te worden. De florale chypre geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Italiaanse mandarijn en Neroli (Oranjebloesem);
Hart : Lavendel, Witte Dahlia-akkoord en Jasmijn absolue;
Basis : Suède-akkoord, Patchouli en Viooltjes-akkoord.
Meer informatie