Trussardi dames

Soberheid, natuurlijkheid en vriendelijkheid zijn de kenmerken van de bekende Trussardi parfum. De Italiaanse modeontwerper Nicola Trussardi zorgde er altijd voor dat deze drie eigenschappen terugkomen in de geuren. Het begon allemaal in 1970 toen hij de handschoenenfabriek overnam die was opgericht door zijn opa. In het bedrijf werden stijlvolle lederwaren en accessoires geproduceerd voor mannen en vrouwen. Na het lanceren van de populaire herengeuren Trussardi, My Name en Trussardi Donna, volgden er nog luchtjes voor heren die erg succesvol zijn. Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig een heerlijke geur van uw favoriete merk. Bekijk ons gehele assortiment met diverse Trussardi parfum.

trussardi_1911_donna_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trussardi parfum Delicate Rose

Ervaar de perfecte balans van bloemen, fruit en noten. Trussardi parfum Delicate Rose is gelanceerd in 2012 en staat bekend als een zeer sensuele, elegante en vrouwelijke geur. De topnoten bestaan uit bamboe, kumquat en yuzu wat zorgt voor een oriëntaalse frisheid. Dankzij de hartnoten appel, jasmijn, lotus en roos krijgt de geur een heerlijk lichte tint van flora. Tot slot maken de woods, muskus, sandelhout en ceder de geur af. De exotische is perfect in combinatie met ingrediënten uit het verre oosten. Deze geur is perfect wanneer u eens iets nieuws wilt proberen of een goede vriendin in het zonnetje wilt zetten. Bestel Trussardi parfum Delicate Rose online en ervaar het genot van deze sublieme geur.

Trussardi parfum dames

Wilt u speciaal voor de avond een krachtigere variant van de geur die u graag overdag draagt? Trussardi parfum dames is dan een perfecte aanvulling op uw basisgeur! Bent u een moderne vrouw die graag onderneemt en overal kansen ziet? Ga voor Italiaanse creativiteit en extravagantie! Trussardi parfum voor dames is de perfecte aanvulling op uw parfumcollectie. Bij ParfumCenter bestelt u extra voordelig uw favoriete geur met een grotere inhoud. Bent u opzoek naar een herengeur van dit merk? Bekijk dan Trussardi parfum voor heren.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.