Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Dylan Turquoise Pour Femme 100ml eau de toilette spray

Versace Dylan Turquoise Pour Femme 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 105,00

Speciale prijs: € 64,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Versace Dylan Turquoise Pour Femme 100ml eau de toilette spray

In de herfst van 2020 werd een nieuwe flanker van Versace Dylan Blue Pour Femme uitgebracht - Dylan Turquoise Pour Femme - geïnspireerd door een ontsnapping naar verre eilanden. Beschreven als sensueel, jeugdig en fris, is de nieuwe Dylan Turquoise gecreëerd door parfumeur Sophie Labbé.
De geur richt zich met haar citrusachtige en frisse aanwezigheid op vrouwen. De elegante flacon in de vorm van een turkooizen amfora met een gouden sluiting is net zo weelderig en glamoureus als de geur erin. Dylan Turquoise is de perfecte eau de toilette spray voor lente en zomer, maar is ook geschikt voor winter en herfst. Versace creëerde tenslotte de geur als een allrounder voor vrije tijd, werk en ook voor de avond.

Dylan Turquoise; ;lichtgevende verleiding

De topnoot van Dylan Turquoise wordt gevormd door roze peper, mandarijnen en Primofiore citroen. De hartnoot brengt de verleidelijke aroma's van zwarte bes knoppen, evenals guave, fresia en jasmijn. Musk, ceder en Clearwood™ vormen de basis. Als resultaat is de Versace Eau de Toilette Spray een heerlijk vrouwelijke en elegante, lichte en zomerse, vriendelijk-sprankelende damesgeur. Precies goed voor alle vrouwen die niet alleen in de zomer een buitengewone geur willen dragen.

Top : mandarijn, primofiore citroen, roze peper
Hart : zwarte bes, jasmijn, fresia, guave
Basis : ceder, musk, Clearwood™
Meer informatie