Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace parfum

Geen modehuis straalt zo veel glamour uit als Versace. Voor de moderne man en vrouw die van glamour houdt mag Versace parfum niet ontbreken. Het ontwerp van de flacon is fraai stilistisch vormgegeven met fraaie design rondingen voor de dames en een strak minimalistisch ontwerp voor de mannen. De aroma’s van Versace parfum zijn evenwichtig samengesteld. Het flesje Versace Bright Crystal bezit een tijdloze elegantie en bevat een parfum dat in zijn eenvoud uiterste subtiel is. Voor deze sublieme geur zijn slechts 8 ingrediënten gebruikt die samen een complete geurenwereld ontvouwen.

Meer informatie
Versace

115 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Versace parfum aanbieding

Bij ParfumCenter bent u aan het juiste adres voor een scherpe Versace parfum aanbieding online. Wij hebben een zeer ruim assortiment Versace geuren die u eenvoudig in originele verpakking bestelt. Heeft u al ontdekt welk parfum op uw lijf gesneden is? Dan vindt u bij ons een Versace parfum aanbieding in de vorm van 100 ml of 200 ml. Daarmee bestelt u voordelig, terwijl u ook profiteert van een verzekerde verzending. Zo bent u verzekerd van uw persoonlijke geursensatie.

Versace parfum Woman

Met de geuren van Versace parfum Woman kunt u al uw vrouwelijke eigenschappen benadrukken. Versace Eros pour Femme verbeeldt bijvoorbeeld de sensuele elegantie van het Griekse evenbeeld van cupido. Het design van het flesje vindt zijn inspiratie rechtstreeks in de oud-Griekse bouwkunst. De frisse topnoten worden ondersteunt met aroma’s van pioenroos, jasmijn. Deze rusten op een stevige basis van sandelhout, musk en ambroxan, die past bij de krachtige vrouw.

Versace parfum pour Homme

Het strakke minimalistische design van ieder Versace parfum pour Homme weerspiegelt de krachtige viriliteit van de moderne man. Versace Man eau Fraîche ademt de sfeer en temperament van de Middellandse zee. De topnoten zijn bijzonder fris dankzij de inbreng van bergamot, citroen en kardemom, maar krijgen met een lichte zweem van rozenhout eveneens een krachtig mannelijk accent. In het hart en de basis ontwaart u vleugjes van dragon, ceder, peper en musk. Met dit exclusieve Versace parfum pour Homme hult u zichzelf in een zweem glitter en glamour.