Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Eros Pour Homme 100ml eau de parfum spray

Versace Eros Pour Homme 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 128,75

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Versace Eros Pour Homme 100ml eau de parfum spray

Mannelijk en zelfverzekerd, Eros Pour Homme Eau de Parfum is een geur voor een gedurfde, gepassioneerde man. Het sensuele parfum combineert houtachtige, oriëntaalse en frisse noten, waardoor een krachtig parfum ontstaat dat doet denken aan Eros - de god van de liefde. De nieuwe geur wordt gepresenteerd in een blauwe en gouden geometrische flacon met voelbare Medusa- en Greca-details.

Eros Pour Homme Eau de Parfum; perfect voor elke gelegenheid

De Eau de Parfum Spray Eros van Versace verscheen in 2020 en onderscheidt zich qua aanwezigheid en compositie van Eros Eau de Toilette die in 2012 werd uitgebracht.
De frisse en kruidige geur werd door Olivier Pescheux gecombineerd en inspireert met een topnoot van gekonfijte appels, groene munt, mandarijn en citroen. De hartnoot wordt gevormd door rozengeraniums, ambermax en salie. De basis van Eros Eau de Parfum toont zich weelderig, vetiver, patchouli orpur, sandelhout en vanille ontmoeten elkaar hier.
De parfumeur slaagde erin om de zoetheid zeer terughoudend samen te stellen, eigenlijk haalt het alleen de randjes van de kruiden en de zuurheid. Eros Pour Homme Eau de Parfum Spray is een heerlijk verfrissende, elegante en mannelijke geur.

Top : Italiaanse citroen en mandarijn, muntolie, gekonfijte appel
Hart : geraniumbloem, salie-essence, ambermax
Basis : cederhout atlas en virginia, vetiver orpur essence, patchouli coeur orpour essence, sandelhout, vanille
Meer informatie