Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf Good Fortune 90ml eau de parfum spray

Viktor & Rolf Good Fortune 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 125,70

Speciale prijs: € 98,95

  • In voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Viktor & Rolf Good Fortune 90ml eau de parfum spray

Een krachtige en bloemige damesgeur op basis van jasmijn en vanille.
Good Fortune is de representatie van een nieuwe positieve levensstijl, een geur voor spiritualiteit, dat de kracht geeft om het eigen lot te creëren. Good Fortune is een geur voor de zelfverzekerende vrouw die op zoek is naar vrijheid en avontuur. Good Fortune is een betoverende en krachtige Eau de Parfum, doordrenkt met een zonnige jasmijn en een rijk vanille bad, dit creëert een zachte en bloemige geur.

Een betoverend en krachtig parfum
Het damesparfum opent met de geur van venkel en gentiaan bloem, samen gedestilleerd als een verhelderende magnetische top. De geurnoten van jasmijn staan centraal in het hart van het parfum die bloeit met zijn fluweelzachte zonnetonen, in de basisnoot een romige en boeiende bourbon vanille.

Flacon
Een boeiende flacon verzegeld met het iconisch Viktor & Rolf-zegel met een gefacetteerde stenen dop die doet denken aan de krachtige amethist steen, en de kracht heeft om te verbinden met de spirituele zelf.

Milieuvriendelijk
Met de waarden die Viktor & Rolf draagt ​​en de milieubewuste inzet op lange termijn, is Good Fortune een veganistische geur zonder dierlijke ingrediënten. De flacon is hervulbaar.

Top:Venkel en Gentiaan
Hart:Jasmijn
Basis:Madagascar Vanille
Meer informatie