Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf parfum

Onze Hollandse trots op het gebied van karakteristieke mode en geuren heeft in 2004 het eerste Victor & Rolf parfum op de markt gebracht; Flowerbomb genaamd, 11 jaar na de oprichting van het modelabel. Het jonge modehuis heeft diverse parfums op de markt gebracht zoals, Antidote, Spicebomb, Eau Mega en Bonbon. Deze geuren zijn geïnspireerd op de excentrieke, klassieke ontwerpen die uit de handen van dit kunstenaars duo komen. Wilt u met een unieke geur uw Avant-gardistische kledingstijl kracht bijzetten? Dan is Viktor & Rolf parfum een uitstekende keuze. Bij ParfumCenter heeft u keuze uit een ruim aanbod voor dames en heren!

Meer informatie
Viktor & Rolf

26 artikel(en)

Viktor & Rolf parfum Flowerbomb

Zoals de naam al doet vermoeden is Viktor & Rolf parfum Flowerbomb rijk aan florale ingrediënten. Frisse en zoete noten wisselen elkaar af en samen combineren deze het tot een oriëntaals-floraal parfum. Het parfum opent met bergamot en groene thee en vervolgd zijn weg naar weelderige jasmijn, verleidelijke roos, fresia en orchidee. De basis van het parfum bestaat uit oriëntaalse musk en patchoeli en melk- en poederachtige noten. Viktor & Rolf parfum Flowerbomb is samen met Victor & Rolf Bonbon te vinden onder Viktor & Rolf dames in diverse formaten!

Viktor & Rolf parfum Spicebomb

Na het grote succes van Flowerbomb, was het onoverkomelijk dat er een variant zou komen voor heren. In 2012 is daar Viktor & Rolf parfum Spicebomb bij gekomen. Wat bloemen zijn voor vrouwelijke geuren, zijn specerijen voor masculiene geuren. Het oriëntaalse parfum is een explosie aan houtachtige en kruidige ingrediënten en is ontworpen voor de mysterieuze, charismatische en elegante man. De geur opent met levendige noten van grapefruit, bergamot en roze peper. In het hart ontwaart u kaneel, saffraan en paprika. De warme basis is samengesteld rond een combinatie van tabak, leer en vetiver. Bij ParfumCenter bestelt u Viktor & Rolf parfum Spicebomb voor de scherpste prijzen. Onze parfums zijn 100% origineel en is daardoor ook zeer geschikt als mooi cadeau!