Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf parfum

Het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf heeft naam gemaakt door met hun eerste modecollectie prijzen in de wacht te slepen. Een Viktor & Rolf parfum kon natuurlijk niet lang op zich laten wachten. In de flacons van elke geur komt het artistieke aspect van het duo duidelijk naar voren. In elke creatie zit dezelfde precisie en vakmanschap! Bij ParfumCenter bestelt u eenvoudig uw favoriete Viktor & Rolf parfum om uw outfit compleet te maken.

Meer informatie
Viktor & Rolf

40 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Viktor & Rolf parfum Bonbon

U pakt als het ware een cadeautje uit met het Viktor & Rolf parfum Bonbon. Deze overheerlijke geur nodigt uit om te genieten van de meest fijne delicatessen. Naast de mooie ingrediënten als sappige mandarijn en sinaasappel en zoete karamel is de flacon van het Viktor & Rolf parfum Bonbon een waar kunstwerk. De zoektocht naar de juiste vorm, afmeting en plooi is succesvol gebleken. In niets is een compromis gedaan en dat is te zien in het resultaat.

Viktor & Rolf parfum Flowerbomb

De droom om een geur te realiseren die bestaat uit louter positiviteit is tot stand gekomen met het Viktor & Rolf parfum Flowerbomb. Deze geur is lief en vrolijk en is het beste wapen om negativiteit te bestrijden. Er is ook een bijzonder Viktor & Rolf heren geur, Spicebomb. Dit parfum heeft hetzelfde explosieve karakter als het Viktor & Rolf parfum Flowerbomb. De specerijen doen voor de man wat de bloemen voor de vrouw doen, het beste naar boven halen!

Viktor & Rolf parfum nectar

Door een sensuele interpretatie van Flowerbomb zijn de ondertonen van het Viktor & Rolf parfum nectar nog intenser. De parfumeurs Carlos Benaim en Domitille Bertier zijn op een zoektocht gegaan om de oorspronkelijke geur naar een andere florale sfeer uit te breiden. En dat is gelukt! Viktor & Rolf parfum nectar heeft het contrast tussen tintelende frisheid en licht rokerige noten gevonden en weet het goed te hullen in florale tonen. Bestel uw favoriete Viktor & Rolf geur eenvoudig in onze webshop.