Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clarins Multi Active Day & Night Set Multi-Active Jour 50ml + Multi-Active Nuit 50ml

Clarins Multi Active Day & Night Set Multi-Active Jour 50ml  + Multi-Active Nuit 50ml

Normale prijs: € 157,00

Speciale prijs: € 102,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml + 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes, Droge huid, Normale huid
Clarins Multi Active Day & Night Set Multi-Active Jour 50ml + Multi-Active Nuit 50ml

Imhoud:

Clarins Multi-Active Jour - Alle huidtypes 50ml Dagcrème
Clarins Multi-Active Nuit - Normale tot Droge Huid 50ml Nachtcrème

- Clarins Multi-Active Jour is de ideale, deskundige oplossing om de eerste kenmerken van (vroegtijdige) veroudering tegen te gaan. De fluweelzachte, niet vette dagcrème voedt en beschermt de droge huid om haar jeugdigheid te behouden en verbetert de huidstructuur en hydratatie. Vermindert vroegtijdige rimpels zodat de huid er weer strakker, frisser en jonger uitziet. Dankzij een anti-vrije radicalen ingrediënt, wordt de huid gespaard van vroegtijdige veroudering. Geschikt voor alle huidtypes.

Elke ochtend met zachte drukbewegingen op de perfect gereinigde huid van het gezicht en hals aanbrengen. Werkt zéér goed in combinatie met Clarins Multi-Active Nuit Crème.


- Clarins Multi-Active Nuit Crème is een uitzonderlijke nachtcrème die de huid helpt te herstellen van dagelijkse stress, zelfs wanneer de nachten kort zijn. Wakker worden met een soepele, stralende en jonger uitziende huid. Stimuleert de cellulaire vernieuwingscyclus tijdens de nacht die is verstoord door alledaagse stress. Zeg welterusten tegen te vroege rimpels! Deze nachtcrème is perfect voor de normale tot de wat meer gevoelige huid.

's Avonds op een grondig gereinigd gezicht en hals aanbrengen. Deze nachtcrème is de perfecte aanvulling voor Clarins' dagcrème; Clarins Multi-Active Jour Crème
Meer informatie