Clarins

Clarins

Het Franse merk Clarins is opgericht in 1954 door Jacques Courtin-Clarins en heeft daardoor jarenlange ervaring op het gebied van huidverzorging. Tegenwoordig heeft het merk in meer dan 150 landen distributie. Clarins maakt haar producten van planten en heeft respect voor het milieu. Zij doet er ook alles aan om het beste eruit te halen en het milieu te besparen. De plantaardige grondstoffen die het merk gebruikt worden continu gecontroleerd en getest op onschadelijkheden. Clarins streeft naar veiligheid en kwaliteit, met de producten bent u van een stralende huid verzekerd! 

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

134 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

134 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Clarins serum

Wanneer u op zoek bent naar een extra verzorging, aanvullend op de dag- en nachtcrème is Clarins serum erg geschikt. Serum is een dunne vloeistof die u aanbrengt op de huid en die van Clarins is net zoals al haar andere producten gemaakt van plantaardige bestanddelen en brengt de huid in optimale conditie. Uw huid wordt beschermt, gevoed, gehydrateerd en krijgt een anti-aging behandeling met het serum. Brengt het ’s ochtends en/of ’s avonds aan en u merkt dat uw huid wordt geëgaliseerd en dat de poriën verminderen. Haal Clarins serum van ParfumCenter in huis en uw huid voelt als nieuw aan!

Clarins dagcrème

Uw huid wordt voorzien van vocht met Clarins dagcrème. Elke huid heeft behoefte aan vocht, het gezicht voelt daardoor zacht aan en straalt. Zonder dagcrème wordt uw huid droger en wordt het sneller beschadigd. In onze webwinkel vindt u verschillende Clarins dagcrèmes. Elke crème heeft een andere werking en daardoor is er voor elk huidtype een geschikte. Wij hebben bijvoorbeeld anti-agingcrème, extra hydratering of versterking voor de huid. Wanneer u bestelt bij ons heeft u een verzekerde verzending en snelle levering. Koop daarom uw Clarins dagcrème bij ParfumCenter!