Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Clinique 3-Step Introduction Kit Skin Type 1,2 droge/zeer droge huid/gecombineerde huid

Clinique 3-Step Introduction Kit Skin Type 1,2 droge/zeer droge huid/gecombineerde huid

Normale prijs: € 40,00

Speciale prijs: € 26,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 30 ml + 45 ml + 100 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Droge huid, Normale huid, Gevoelige huid
Clinique 3-Step Introduction Kit Skin Type 1,2 droge/zeer droge huid/gecombineerde huid

Inhoud gezichtsverzorgingsset:
- Extra Gentle Cleansing Foam 45ml
- Clarifying Lotion 1.0 Alcohol Free 100ml
- Dramatically Different Moisturizing Cream 30ml

- Extra Gentle Cleansing Foam; het volle, ultrafijne, fluweelzachte reinigingsschuim voor de gevoelige huid zorgt voor een grondige, maar zachte reiniging. De milde formule verwijdert vuil en talg en maakt de huid merkbaar fris en schoon. De huid wordt door de zachte textuur niet geïrriteerd en toch grondig gereinigd. Gebruik het Extra Gentle Cleansing Foam van Clinique samen met de Sonic System Extra Gentle Cleansing Brush Head, voor een nog diepere reiniging. Geschikt voor zéér droge tot droge/gecombineerde huidtypen. Allergie getest. 100% parfumvrij. Ontwikkeld door dermatologen.
-Clinique Clarifying Lotion 1.0 Alcohol Free is een zachte, olievrije exfoliërende lotion voor de droge of gevoelige huid. Het is de essentiële tweede exfoliatie stap als onderdeel van het Clinique 3-stappen systeem. Clarifying Lotion 1.0 Alcohol Free verwijderd dode huidcellen en verfijnd de poriën van de droge of gevoelige huid. De huid wordt gladder en zachter, met meer licht-reflecterende eigenschappen.Het bewerkstelligd een effectieve hydratatie. Make-up wordt soepeler aangebracht en blijft langer zitten. Biedt een koel en verfrissend gevoel.
Gebruik twee keer per dag na gezichtsreinigingszeep. Bevochtig een wattenschijfje, veeg in één richting over het gezicht en de hals , vermijd oogcontouren en lippen. Behandel vervolgens met Dramatically Different Moisturizing Gel.
- Dramatically Different Moisturizing Cream; dramatisch anders. Elke huid heeft vocht nodig om zichzelf te beschermen en haar natuurlijke functies uit te voeren. Vaak kan de huid vocht opnemen, maar kan deze niet worden opgeslagen. Er is een gebrek aan natuurlijke vochtinbrengende factoren. Een goed functionerende vochtbarrière is de sleutel tot een gezonde huid! De Dramatically Different Moisturizing Cream voor een zeer droge tot droge huid van Clinique geeft de huid onmiddellijk intens vocht. Extracten van zonnebloempitten, gerst en komkommer versterken de vochtbarrière van de huid en bevorderen de weerstand. Droge en zeer droge huid voelt zachter, is soepeler, gladder, functioneert beter, ziet er mooier uit. Stralender. Frisser. Gezonder.
Vocht inbrengen is de derde stap in de 3-stappen huidverzorging. Een kleine hoeveelheid is genoeg. Breng 's ochtends en' s avonds na de gezichtszeep en de zuiverende lotion op de huid aan. Trek snel in. Vervolg met de gebruikelijke dagelijkse verzorging.
Meer informatie