Clinique

Clinique

Na het lezen van een artikel in Vogue over het belang van huidverzorging, geschreven door "beauty"-auteur Carol Phillips in samenwerking met Dr. Norman Orentreich, bracht Evelyn Lauder dit in 1967 onder de aandacht van haar schoonmoeder Estee Lauder. Phillips en Dr. Orentreich werden beide gerekruteerd om het merk op te richten en in 1968 had Clinique de première van 's werelds eerste allergie geteste, dermatologisch gedreven cosmeticalijn. Bekende allergenen worden vermeden, elk product wordt 12 keer getest op allergische reacties bij 600 personen, met een standaard van nul reacties. Het meest opmerkelijke van Clinique is haar 3-stappen-systeem. De productcombinatie is afhankelijk van het huidtype van de gebruiker. Het uitgangspunt achter de Clinique methode is het handhaven van hygiëne en netheid als het fundament van de zorg voor alle huidcondities.

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

80 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

80 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

In de uitgebreide verzorgingslijn van Clinique vindt u diverse huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypen. Clinique heeft speciaal voor elke huidtype haar eigen verzorgingslijn. Vindt het verzorgingsproduct wat bij u past door te selecteren op uw huidtype met producten speciaal voor de droge, vette, normale, gemengde en gevoelige huid. In onze online parfumerie vindt u onder andere voedende crèmes, verzorgende reinigingsproducten en huidverjongende producten van Clinique.

De verzorgingsproducten van Clinique zijn in onze webshop voordelig en eenvoudig online te bestellen. Alle producten zijn van de beste kwaliteit en gegarandeerd origineel. Bestel uw favoriete verzorgingsproduct van Clinique online en ontvang bij uw bestelling een gratis proefje(s).