Repairwear

We worden allemaal ouder, de tekenen van het ouder worden zijn met Clinique Repairwear gelukkig goed te bestrijden. Deze lijn hydrateert intensief, werkt tegen rimpels en lijntjes, vult antioxidanten bij en verbetert de textuur van de huid voor een meer effen en jonger uitziend gelaat. Clinique Repairwear is bovendien parfumvrij, op allergieën getest en voor een scherpe prijs verkrijgbaar bij ParfumCenter!
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Clinique Repairwear Laser Focus

De lijn die zeker niet mag ontbreken in je Clinique huidverzorging is Clinique Repairwear Laser Focus! De producten uit deze lijn zorgen ervoor dat de huid hersteld en gecorrigeerd wordt voor een duidelijke verbetering in textuur en helderheid. Een lijn die zich perfect kan aanpassen aan allerlei soorten huidtypen is Clinique 3 stappen. ParfumCenter maakt het wel heel aanlokkelijk om Clinique Repairwear Laser Focus aan te schaffen!

Clinique Repairwear Uplifting

Heb je last van een droge huid en kan je dagelijkse huidverzorging wel wat vernieuwing gebruiken? Kies dan voor Clinique Repairwear Uplifting. Deze crème zorgt ervoor dat het gezicht en de hals verstevigd en gelift worden zodat rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderen. Twee andere fijne producten van het merk Clinique zijn de Clinique Youth Surge en Moisture Surge. Ontdek wat Clinique Repairwear Uplifting voor jou kan betekenen en maak je look helemaal af met de Clinique make-up!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.