Collistar Attivi Puri Retinol + Phloretin Cream 50ml Nachtcrème

€ 55,00 € 29,95
Op voorraad
U bespaart 46%

Attivi Puri Retinol + Phloretin Cream van Collistar tilt uw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau. De zeer effectieve formule van de anti-aging crème , met de juiste dosis actieve bestanddelen voor maximale doeltreffendheid en verdraagzaamheid, is gebaseerd op hydroxypinacolon retinoaat (HPR), een zeer goed verdragen retinolderivaat dat speciaal is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het stimuleert de celvernieuwing, vermindert rimpels en verfijnt de teint. Daarnaast is de crème verrijkt met phloretin, een krachtige antioxidant die hyperpigmentatie tegengaat, ouderdomsvlekken vermindert en in combinatie met HPR de celvernieuwing stimuleert. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid, en is de oplossing voor een frisser en stralender uiterlijk!

Attivi Puri is een productlijn gebaseerd op nauwkeurig geselecteerde huidverrijkende actieve ingrediënten die van wezenlijk belang zijn voor het welzijn en de schoonheid van de huid, en die in pure en optimaal geconcentreerde vorm worden toegepast voor een maximale efficientie, gerichte werking en veilig gebruik. Alle producten van de lijn werden door Collistar Clean Research® ontwikkeld en kunnen alleen of in combinatie met verschillende andere producten worden toegepast voor een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine en voor nog betere resultaten.

Breng aan op gezicht en hals, bij voorkeur 's avonds, en verhoog geleidelijk de frequentie van het aanbrengen. Gebruik overdag een zonnebrandcrème.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Collistar
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.