Collistar Attivi Puri Retinol + Panthenol Serum 30ml

€ 50,00 € 29,95
Op voorraad
U bespaart 40%

Het Attivi Puri Retinol +Panthenol Serum is een gamechanger in de huidverzorging! De formulering van het serum, met de juiste dosis actieve bestanddelen voor maximale doeltreffendheid en verdraagzaamheid, is gebaseerd op hydroxypinacolone-retinoaat (HPR), een zéér goed verdragen retinolderivaat dat de voordelen biedt van conventionele retinol en bijzonder zacht is voor de huid. 
Het bevordert de celvernieuwing, vermindert rimpels en verfijnt de teint. Bovendien verlicht de panthenol die het bevat roodheid, versterkt het de huidbarrière en stimuleert het, in combinatie met de HPR, de aanmaak van fibroblasten, waardoor de huid regenereert en verjongt. 
Dit serum is voor alle huidtypes geschikt, zelfs de zéér gevoelige huid, en is een essentieel onderdeel van elke anti-verouderingsroutine!

Attivi Puri is een productlijn gebaseerd op nauwkeurig geselecteerde huidverrijkende actieve ingrediënten die van wezenlijk belang zijn voor het welzijn en de schoonheid van de huid, en die in pure en optimaal geconcentreerde vorm worden toegepast voor een maximale efficientie, gerichte werking en veilig gebruik. Alle producten van de lijn werden door Collistar Clean Research® ontwikkeld en kunnen alleen of in combinatie met verschillende andere producten worden toegepast voor een op maat gemaakte huidverzorgingsroutine en voor nog betere resultaten.

's Ochtends en 's avonds aanbrengen op gezicht en hals, waarbij u geleidelijk de frequentie van het aanbrengen verhoogt. Gebruik overdag zonnebrandcrème.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Collistar
Inhoud 30 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.