Collistar scrub

Uw huid wordt soepel en stevig wanneer u dode huidcellen verwijdert met Collistar Scrub. Het merk Collistar is bekend van huidverzorgingsproducten en make-up van hoge kwaliteit in een stijlvolle verpakking. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

63 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

63 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Collistar Scrub heeft een enigszins ruw oppervlak zodat het een geschikte peeling is. Gebruik hiervan stimuleert de doorbloeding van de huid, vermindert de opeenhoping van vocht en helpt bij het creëren van een prachtig figuur.

 

Collistar Scrub Talasso

Mineralogisch zeewater en algen hebben een helend effect op de huid en worden toegepast bij de zogenaamde Thalasso-therapie. Met Collistar Scrub Talasso hoeft u niet meer naar een kuuroord voor deze bijzonder heilzame behandeling.  Collistar Scrub Talasso kunt u direct aanbrengen op de huid, in laten trekken en na twee minuten afspoelen onder een warme douche. Nadat de dode huidcellen zijn verwijderd, krijgt het lichaam een warme gloed en wordt deze stevig en soepel. Bij Parfumcenter vindt u ook speciale behandelingen voor de gezichtshuid, zoals Collistar anti-age en dagcrèmes. Daarvan krijgt uw huid energie!  

 

Collistar Scrub Anti-acqua

Suikerriet, essentiële oliën en specerijen maken van Collistar Scrub Anti-acqua iets bijzonders. Deze ingrediënten trakteren u op een weldadige aromatherapie, terwijl suikerriet en de overige bestanddelen overtollig vocht afdrijven. Zo draagt Collistar Scrub Anti-acqua met natuurlijke bestanddelen bij aan een slank en fit lichaam. In het assortiment van Parfumcenter vindt u eveneens speciale modderscrubs van Collistar voor de problematische huidzones rond armen, buik en heupen. Collistar Scrub en andere exclusieve huidverzorgingsproducten bestelt u voordelig bij Parfumcenter. 

 

Collistar Scrub aanbieding

Het assortiment van Parfumcenter is zeer uitgebreid en divers. Als u uw speciale Collistart Scrub aanbieding heeft gevonden, kunt u ook bij ons terecht voor andere verzorging, zoals de schoonheidsbehandeling van Collistar Pure Actives. Uw persoonlijke Collistar Scrub aanbieding en topproducten voor scherpe prijzen vindt u bij Parfumcenter. Wij zorgen voor een snelle levering.