Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar scrub

De gezichtshuid vernieuwt zich dag in dag uit. Met een Collistar scrub behandeling versnelt u dit proces. Hiermee verwijdert u dode huidcellen, bevordert u de doorbloeding en stimuleert u de groei van nieuwe huidcellen. Door de reinigende en zuiverende werking voelt uw huid weer soepel en glad aan. Collistar is een Italiaans merk dat innovatieve cosmetica ontwikkelt en produceert. Dat ziet u terug in de complete lijn Collistar scrub: van revitaliserende tot vochtafvoerende en blekende scrubs!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Collistar scrub Talasso

De heilzame werking van zeezout legt de basis voor de thalassotherapie. Collistar scrub Talasso bevat 90 verschillende soorten zeezout die exfoliërend werken. De mix van plantaardige en zuivere aromatische oliën is een feest voor uw huid en reukzin. Afhankelijk van de behoefte van uw huid, heeft u de keuze uit verschillende varianten van de Collistar scrub Talasso lijn. Kies bijvoorbeeld voor een anti-aging scrub of whitening scrub en bestel deze voordelig bij ParfumCenter!

Collistar scrub gezicht

De gezichtshuid heeft een kwetsbaardere structuur dan de rest van de huid. Een Collistar scrub voor het gezicht opent de poriën, waardoor er minder onregelmatigheden ontstaan en vuil en gifstoffen worden afgevoerd. Zorgvuldig samengestelde poeders, zuren en vitaminen zorgen samen voor een intensieve reiniging, regeneratie en hydratatie. Het resultaat is een soepele huid die jong en zacht aanvoelt. Met een Collistar scrub voor het gezicht legt u de perfecte basis voor uw dagelijks huidverzorging!

Collistar body scrub

Door dode huidcellen te verwijderen stimuleert u de doorbloeding van uw huid en wordt u sneller bruin. Collistar body scrub is een lichaamsmasker dat door zijn ultra-technologische formule dit proces versnelt. De werkzame bestanddelen verzachten uw huid en geven deze extra stevigheid. Collistar body scrub zorgt voor een gevoel van welzijn en comfort. Wilt u deze werking direct ervaren? Bestel uw Collistar body scrub bij ParfumCenter en profiteer van een snelle levering!