Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Disclaimer

Parfumcenter
ParfumCenter.nl is een handelsnaam. ParfumCenter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer:  01140173     

Inhoud

ParfumCenter.nl doet haar uiterste best om alle informatie volledig en up to date te houden. De informatie die door ParfumCenter.nl wordt verstrekt op deze webshop mag als betrouwbaar worden geacht. Parfumcenter.nl is niet aansprakelijk voor kennelijke typfouten op deze site.
De inhoud van deze webshop kan zonder aankondiging gewijzigd worden. ParfumCenter.nl is niet verantwoordelijk voor wat er op websites van derden gebeurt.
Gebruikers leggen voor eigen rekening en risico verbinding met andere sites en verplichten zich dergelijke sites te gebruiken volgens de voorwaarden die aan het gebruik ervan zijn verbonden.

Het is niet toegestaan om informatie van onze site te verveelvoudigen, overdragen, bewerken of verspreiden zonder toestemming van ParfumCenter.nl. Ten aanzien van deze webshop bestaat niet de vrijheid om de informatie over te nemen. De teksten van ParfumCenter.nl zijn auteursrechtelijk beschermd volgens artikel 15 Auteurswet van het Nederlands recht.
Toestemming tot het gebruik van de getoonde inhoud of delen daarvan op publiekelijke toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzochtContact ParfumCenter.nl
ParfumCenter.nl BV
Irislaan 64
9713 RM Groningen