Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent parfum

Het wereld bekende merk YSL heeft naast make-up ook onweerstaanbare geuren. Een Yves Saint Laurent parfum is verleidelijk, tijdloos en altijd van de hoogste kwaliteit. De geuren worden gekenmerkt door passie, creativiteit en fantasie. YSL is vernieuwend en liet ook als eerste donkere en Aziatische modellen mee lopen met hun haute couture modeshows.

Yves Mathieu Saint Laurent is in 1936 geboren in Algerije en had op jonge leeftijd al een enorm talent voor de wereld van de schoonheid. Het eerste Yves Saint Laurent parfum kwam in 1964 op de markt onder de naam “Y” en was een groot succes.

Meer informatie
Yves Saint Laurent

147 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Yves Saint Laurent parfum heren

Het merk YSL heeft vele klassieke geuren op zijn naam staan, voor zowel mannen als vouwen. In ons Yves Saint Laurent parfum heren aanbod vindt u onder andere de Yves Saint Laurent L’Homme en Jazz geuren. Deze staan voor mannelijkheid en kracht en geven en geven een goede balans tussen stoer en elegant. Naast een Yves Saint Laurent parfum heren kunt u ook bij ParfumCenter terecht voor Yves Saint Laurent aftershaves voor complete huidverzorging en een heerlijke geur.

Yves Saint Laurent parfum dames

Voor een sensuele vrouwengeur raden wij u ons Yves Saint Laurent parfum dames assortiment aan. Hier vindt u onder andere de populair YSL Opium geuren. Deze parfums zijn een warme mix van aroma’s en noten en is ideaal wanneer u iemand probeert te verleiden.

Zo wel de geuren uit ons Yves Saint Laurent parfum dames assortiment als onze andere geuren en producten worden verzekerd verzonden en zijn gegarandeerd origineel. Daarnaast bieden wij onze producten tegen een voordelige prijs aan en kunt u uw aankoop binnen enkele dagen in huis verwachten! Voor vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice van ParfumCenter.