Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy Irresistible Fraiche 50ml Eau de Toilette spray

Givenchy Irresistible Fraiche 50ml Eau de Toilette spray

Normale prijs: € 97,00

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Givenchy Irresistible Fraiche 50ml Eau de Toilette spray

Givenchy vernieuwde de iconische Very Irresistible-lijn met een eigentijdse collectie in een nieuwe flacon, spelend met facetten, lichten en schaduwen. Irrésistible Givenchy presenteerde zijn pijler in 2020, een florale -houtachtige creatie in de concentratie van een Eau de Parfum, gevolgd door Irrésistible Givenchy Eau de Toilette in 2021. Nu nodigt het huis ons uit om de nieuwste variatie te proberen, een kruidige florale en muskusachtige creatie : Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche.

Irresistible Fraiche; een fusie van spontaniteit en vitaliteit

Dit betoverende florale parfum voor vrouwen combineert sprankelende roos met de energieke intensiteit van heldere roze peper, stralende musk en sappige sinaasappel. De sprankelende intensiteit van een frisse roos, geoogst bij het eerste daglicht in het Isparta-gebergte in Turkije, is vastgelegd door een upcycling-proces van rozenwater. De frisheid van elk rozenblaadje schijnt door dit parfum, waardoor je humeur onmiddellijk wordt verbeterd en je zintuigen wakker worden. Het parfum is een fusie van spontaniteit en vitaliteit en barst van positieve energie. Druk jezelf vrij uit met Irresistible Eau de Toilette Fraiche.
Irrésistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche is een florale, muskusachtige geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Sinaasappel en Roze peper;
Hart : Tukse Rode Roos en Iris;
Basis : Musk en Ceder.
Meer informatie