Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Givenchy parfum

Op en top vrouwelijk door het leven gaan doet u met Givenchy parfum uit ons assortiment! Het luxe Franse merk is in 1952 opgezet door Hubert Givenchy en kwam een jaar later met de eerste couturecollectie. Wat nu ‘Casual Chique’ genoemd wordt, is ontstaan bij dit modemerk. Ruim 4 jaar later werd de stap naar zijn eerste geurtje gezet en Audrey Hepburn werd het eerste gezicht van Givenchy parfum. Dit was een uitzonderlijke gebeurtenis aangezien zij de eerste actrice was dit haar naam verbond aan een reclamecampagne. Het merk boekt nog steeds succes met Givenchy parfum, accessoires, cosmetica en pret-à-porter collecties!

Meer informatie
Givenchy

84 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Givenchy parfum dames

Voor exclusief Givenchy parfum dames voor een lage prijs bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres! In ons uitgebreide assortiment vindt u bekende en minder bekende lijnen waarmee u uw leven een nieuwe dimensie geeft. Een populaire geur is Givenchy Dahlia Noir die in onze webwinkel in verschillende varianten verkrijgbaar is. Zo vindt u hier het klassieke exemplaar met het mysterieuze  mimosa, iris en roos die het parfum een katoenachtig karakter geven. Daarop voortgeborduurd is de Dahlia Noir l’eau. Dit is een meer opgewekt, levendig en fris luchtje. Sinds kort hebben we ook in onze Givenchy parfum dames collectie Dahlia Divin le Nectar opgenomen. Dit geurtje is de derde toevoeging aan Dahlia Divin lijn en is pas sinds 2016 uit!

Givenchy parfum heren

In 1959 werd Monsieur de Givenchy gelanceerd in de Givenchy parfum heren collectie. Aanvullende geuren zoals Gvenchy Gentleman in 1975, Xeryus in 1980 en Pi in de jaren 90 volgden. Blue label is het laatste parfum, dat in 2004 is gecreëerd door Alberto Morillas en Illias Emendidis. Dit is een ontspannen versie van Givenchy pour homme en doet denken aan vrijheid =, vakantie en vriendelijkheid. Givenchy parfum heren bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel. U krijgt altijd  de originele verpakking voor de scherpste prijzen. Bestel uw parfum nu online en u heeft het binnen enkele dagen in huis!