Givenchy

Op en top vrouwelijk door het leven gaan doet u met Givenchy parfum uit ons assortiment! Het luxe Franse merk is in 1952 opgezet door Hubert Givenchy en kwam een jaar later met de eerste couturecollectie. Wat nu ‘Casual Chique’ genoemd wordt, is ontstaan bij dit modemerk. Ruim 4 jaar later werd de stap naar zijn eerste geurtje gezet en Audrey Hepburn werd het eerste gezicht van Givenchy parfum. Dit was een uitzonderlijke gebeurtenis aangezien zij de eerste actrice was dit haar naam verbond aan een reclamecampagne. Het merk boekt nog steeds succes met Givenchy parfum, accessoires, cosmetica en pret-à-porter collecties!

Meer informatie

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy parfum dames

Voor exclusief Givenchy parfum dames voor een lage prijs bent u bij ParfumCenter aan het juiste adres! In ons uitgebreide assortiment vindt u bekende en minder bekende lijnen waarmee u uw leven een nieuwe dimensie geeft. Een populaire geur is Givenchy Dahlia Noir die in onze webwinkel in verschillende varianten verkrijgbaar is. Zo vindt u hier het klassieke exemplaar met het mysterieuze  mimosa, iris en roos die het parfum een katoenachtig karakter geven. Daarop voortgeborduurd is de Dahlia Noir l’eau. Dit is een meer opgewekt, levendig en fris luchtje. Sinds kort hebben we ook in onze Givenchy parfum dames collectie Dahlia Divin le Nectar opgenomen. Dit geurtje is de derde toevoeging aan Dahlia Divin lijn en is pas sinds 2016 uit!

Givenchy parfum heren

In 1959 werd Monsieur de Givenchy gelanceerd in de Givenchy parfum heren collectie. Aanvullende geuren zoals Gvenchy Gentleman in 1975, Xeryus in 1980 en Pi in de jaren 90 volgden. Blue label is het laatste parfum, dat in 2004 is gecreëerd door Alberto Morillas en Illias Emendidis. Dit is een ontspannen versie van Givenchy pour homme en doet denken aan vrijheid =, vakantie en vriendelijkheid. Givenchy parfum heren bestelt u eenvoudig online in onze webwinkel. U krijgt altijd  de originele verpakking voor de scherpste prijzen. Bestel uw parfum nu online en u heeft het binnen enkele dagen in huis!

Veelgestelde vragen

Givenchy

Waarom Givenchy parfum?

Dit modemerk heeft zichzelf al vele decennia constant bewezen. Pas toen het modehuis met de gevierde Hollywood actrice Audrey Hepburn ging samenwerken, kwam het eerste parfum van hun hand op de markt. Zowel de luchtjes zelf als hun schitterende flacons stralen een aristocratische elegantie uit die mensen uit alle lagen van de bevolking het idee geeft dat ze deel uitmaken van de adel. Eenvoud en weelde worden in een Givenchy parfum op een bijzondere manier gecombineerd!

Welk Givenchy parfum is het populairst?

Wanneer we er één moeten kiezen, gaan we toch echt voor Givenchy Ange ou Démon. Hiermee wordt jou als draagster een keuze voorgelegd: laat jij je licht stralen of haal je het duistere in jezelf naar boven? Dat wordt ook moeilijk te bepalen voor mensen in jouw directe omgeving. Zowel de bijzondere flacon als het charismatische parfum zelf hullen jou in mysterie. Aan welke gevoelens jij je overgeeft, bepaal je met Givenchy Ange ou Démon parfum helemaal zelf!

Waar is Givenchy parfum in de aanbieding?

Bij ParfumCenter vind jij jouw favoriete Givenchy parfum heel voordelig. Luchtjes van de grootste merken zijn bij ons voor een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. Zo kun je jezelf altijd op een heerlijk geurtje trakteren! Iemand anders trouwens ook. Wij hebben prachtige geschenkverpakkingen voor je waar je een dierbare heel blij mee kunt maken. Houd ook de pagina met aanbiedingen in de gaten om te zien of jouw favoriete Givenchy parfum misschien wel extra voordelig wordt aangeboden!

Waarom Givenchy parfum kopen bij ParfumCenter?

Luxe Givenchy parfums zijn bij ons betaalbaar. Bovendien worden al onze producten in hun originele verpakking aangeboden! Dat is erg belangrijk om zeker te zijn van een authentiek luchtje en ook wanneer je het cadeau doet aan iemand anders. Wanneer je snel wilt genieten van jouw Givenchy parfum, moet je ook bij ParfumCenter zijn. Bestel je jouw geurtje op een werkdag vóór 18:00 uur, dan kun je er meestal de volgende dag al van genieten!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.