Givenchy dames

Vanaf het begin wordt Givenchy gekleurd door de glamour van Hollywood. Givenchy parfum dames is ontstaan uit een samenwerking van het gelijknamige modehuis met filmster Audrey Hepburn. De geheimzinnige geurcreaties bezitten een aristocratische elegantie die je terugvindt in het design van de flacons. Deze zijn een prachtige symbiose van de weelde en eenvoud die echte adel siert. 

givenchy_irresistible_parfumcenter_banner
Meer informatie

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Givenchy parfum dames goedkoop

Parfumcenter heeft een ruim aanbod exclusieve geuren zoals Givenchy parfum dames dat je goedkoop kunt bestellen. Givenchy Ange ou Demon symboliseert bijvoorbeeld de veelzijdigheid van de vrouw. Hierin vind je zowel vrouwelijke zachtheid en mysterie als krachtige sensualiteit. Wil je dit raadselachtige Givenchy parfum dames goedkoop bestellen, bijvoorbeeld in een 50 ml of 100 ml flacon? Bestel dan bij ParfumCenter en profiteer van een snelle levering!

Givenchy parfum dames Very Irresistible

Door de frisse en energieke geur is Givenchy parfum voor dames Very Irresistible erg verrassend en zeer vrouwelijk. De combinatie van anijs, vijf rozen en een zoete nuance maakt dit parfum warm en zonnig tegelijk. Perfect voor de zelfverzekerde vrouw die het parfum dagelijks durft te dragen. Bestel nu deze geur en je hebt Givenchy parfum voor dames Very Irresistible snel in huis!

Givenchy parfum dames L’Interdit

Moderne vrouwelijkheid vier je met Givenchy parfum voor dames L’Interdit! Ontdek het zeer verleidelijke contrast van oranjebloesem, Arabische jasmijn en tuberoos tegenover nuances van patchouli, Ambroxan en vetiver. Givenchy parfum voor dames L’Interdit is onvergetelijk, sensueel en onbevreesd elegant. Naast parfum voor dames vind je in het ruime assortiment van ParfumCenter ook Givenchy parfum voor heren.

Givenchy parfum dames kopen

Wil je jezelf of een ander verrassen en Givenchy parfum dames kopen? Dan vind je bij ParfumCenter zowel prachtige geschenksets als eigenzinnige geuren met hun eigen karakter. Maak kennis met Givenchy Play for Her. Givenchy parfum dames kopen doe je in onze winkel niet alleen voordelig, je hebt je producten ook binnen no time in huis. Je profiteert namelijk van een snelle verzending!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.