Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Gucci Flora Gorgeous Gardenia 100ml eau de parfum spray

Gucci Flora Gorgeous Gardenia 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 151,00

Speciale prijs: € 102,95

  • In voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Gucci Flora Gorgeous Gardenia 100ml eau de parfum spray

Gucci Flora Gorgeous Gardenia herlanceert met een nieuwe Eau de Parfum die een meer geconcentreerde expressie van de oorspronkelijke Eau de Toilette onthult. Een vrolijke florale signatuur, de geur is opgebouwd rond de Gardenia-bloem, die sinds het begin der tijden wordt bewonderd vanwege haar pracht en waarvan wordt gezegd dat het wordt gebruikt in elixers en magische drankjes.
Geïnspireerd door deze legende en het idee van haar mystieke kracht, is de prachtige Witte Gardenia-noot gemengd met zonnig Jasmijn Grandiflorum Absolue. De moderne florale signatuur wordt geïntroduceerd door een vrolijk Perenbloesem-akkoord dat draagsters aanmoedigt om van vreugde uit te barsten, terwijl een vleugje Bruine Suiker-akkoord een delicate zoetheid aan de sillage toevoegt.

“Geuren zijn ontdekkingen en vooral bloemen vertegenwoordigen een wereld van oneindige mogelijkheden. Net zoals je er genoegen in hebt om verschillende noten uit een boeket te halen - in dit geval de Gardenia, waarvan de geur ongebruikelijk, sensueel en intens is - voor de campagne, had ik er plezier in om een ​​surrealistische en betoverende wereld rond Miley Cyrus te bouwen, waardoor ik een speels contrast tussen deze artiest met een rock 'n' roll spirit en een bloemrijk universum creëerde." Alessandro Michel.
Het silhouet van de flacon in gelakt roze wordt geaccentueerd door het kenmerkende Flora-patroon, oorspronkelijk in 1966 gemaakt voor Gucci door kunstenaar Vittorio Accornero en opnieuw vormgegeven in de visie van Alessandro Michele.
De florale geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht en is gecreëerd door Honorine Blanc en Alberto Morillas.

Top : Perenbloesem;
Hart : Jasmijn en Gardenia;
Basis : Bruine suiker en Patchouli.
Meer informatie