Gucci dames

Stijlvol, kleurrijk en gedurfd; dit is herkenbaar voor de stijl van Gucci en komt ook zeker naar voren in elk Gucci parfum voor dames. En zoals het luxe assortiment kleding, tassen en overige accessoires zeer uitgebreid is, is er ook in de parfumcollectie een ruime keuze met voor elke vrouw een heerlijke geur. Al weet Gucci met Memoire een geur neer te zetten die niet is gebonden aan een tijdperk of sekse, een Gucci parfum speciaal voor dames benadrukt de vrouwelijke schoonheid!

gucci_flora_gorgeous_magnolia_banner_parfumcenternl
Meer informatie

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gucci parfum dames Bloom

Bloemen staan bijna synoniem aan vrouwen. Het Gucci parfum voor dames Bloom barst van de bloemen. Aan kop staan natuurlijk de roos, deze kan niet ontbreken in een mooi boeket. Uiteraard kan het bij Gucci ook niet ontbreken aan een bijzondere twist. In de top zit namelijk gember. Hierin zie je dat het Gucci parfum voor dames, ofwel Gucci Bloom, bedoeld is voor de mysterieuze vrouw die bij zichzelf blijft en genoeg zelfvertrouwen heeft om deze geur te kunnen dragen. Een ander Gucci parfum dat een subtiele ode is aan de bloem is Gucci Flora.

Gucci parfum dames Rush

Een inmiddels oude bekende is het Gucci parfum voor dames; Rush. Dit herkenbare parfum is impulsief en onweerstaanbaar. Het is net als liefde op het eerste gezicht; een intens gevoel dat je altijd bij je wilt houden. Gelukkig kan dat, met het dragen van het Gucci parfum dames Rush! Gucci Rush bestaat uit een exotische bloemencocktail en heeft oriëntaalse facetten. Gucci Rush 2 bevat dezelfde florale compositie, maar heeft als aanvulling heerlijk fris groene nuances en fruitige zwarte bes.

Gucci parfum dames Guilty

Kleine meisje worden groot, in het Gucci parfum voor dames Guilty staat de verloren onschuld centraal! In de basis zit op een subtiele wijze pactchouli gecombineerd met amber, eenmaal aan de top komt roze peper brutaal om de hoek kijken. Bij ParfumCenter is het Gucci parfum dames Guilty zeer voordelig verkrijgbaar, net als ieder ander parfum voor dames! Gucci Guilty is er trouwens niet alleen voor de vrouw. Er is ook een overheerlijke variant van dit Gucci parfum voor heren.

Gucci parfum dames Bamboo

De moderne vrouw wordt gevierd in haar veelzijdigheid in het Gucci parfum voor dames Bamboo. Deze geur is zowel vriendelijk als sierlijk en intens. In het rijke assortiment van Gucci zit een prachtige lijn accessoires, het Gucci parfum voor dames Gucci Bamboo is hiernaar vernoemd. Wanneer de moderne vrouw de rode loper betreedt zal ze zich ontpoppen als echte diva. Gucci Premiere is dan de perfecte geur om de betoverende glamour kracht bij te zetten of misschien wel de zelfverzekerde geur Gucci by Gucci. Bij ParfumCenter ontvangt u elke geur altijd in originele verpakking!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.