Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum 50ml

Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum 50ml

Normale prijs: € 196,50

Speciale prijs: € 144,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Guerlain Abeille Royale Double R Renew & Repair Serum 50ml

Guerlain heeft een serum met meerdere voordelen uitgevonden.
Met dit nieuwe dubbele R-serum speelt Guerlain in op de behoeften van de vrouw: efficiëntie, snelheid, natuurlijkheid en veiligheid! Een dubbele formule die tot doel heeft de huid te laten stralen, rimpels te vervagen en poriën te vernauwen. Zij willen een complete behandeling voor een strakker en jonger gezicht.

Een dubbele formule

Een dubbele High Perfomance Renew & Repair formule die het beste van twee technologieën concentreert: uitstraling en stevigheid dankzij de verrijkte kracht van de lamellaire gel geïnspireerd op de dermatologische protocollen van AHA's, essentiële actoren van celvernieuwing. Drie belangrijke zuren (melkzuur, citroenzuur en glycolzuur) worden progressief verspreid om de huid zachter te maken en haar textuur te verfijnen voor een onmiddellijk stralend effect. De Renew high performance formule maakt een progressieve verspreiding mogelijk en levert een combinatie van AHA's die de vernieuwing van de huid met een factor twee versnelt, terwijl de epidermis, dankzij zijn exclusieve liftend effect technologie wordt gerespecteerd. De Repair formule draagt enerzijds bij aan het stimuleren van de synthese van hyaluronzuur en anderzijds aan het herstellen van gefragmenteerd collageen.

"Voor het eerst heeft Guerlain Scientific Research een heel bijzonder gen bestudeerd: het THEG1-gen.

Dit serum onderscheidt zich door zijn bijzonderheid, de kracht van Gelée Royale, een zeldzaam en kostbaar materiaal dat door zwarte bijen uit Ouessant wordt geproduceerd, dat moeilijk te oogsten is en een nauwgezette knowhow en de precisie van een goudsmid vereist.

Gebruik
De flacon is in twee volledig onafhankelijke delen verdeeld, waardoor de integriteit van elke formule tot het moment van aanbrengen behouden blijft. Wanneer het pompje wordt ingedrukt, geeft het precies de juiste hoeveelheid van elk van de twee formules af om een optimale doeltreffendheid voor uw huid te garanderen. Gebruik 's morgens en 's avonds voor uw dag- en nachtcrème.

Tip
Gebruikt als een pre-serum, maakt het de huid voller en bereidt haar voor op het ontvangen van de actieve ingrediënten van het Double R Serum.
Meer informatie