Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Huidverzorging

Sinds de oprichting in 1828 heeft Guerlain zijn onderzoek gericht op natuurlijke producten met helende en regenererende eigenschappen. Na vele jaren van experimenteren met verschillende soorten honing, viel één soort echt op door zijn doeltreffendheid bij de behandeling van huidproblemen.

Abeille Royale: De geboorte

Guerlain Abeille Royale is ontstaan uit het uitzonderlijke helende poeder van bijenproducten. Bijen planten het leven op aarde voort en zijn de grote alchemist van de natuur, die enkele van 's werelds meest effectieve natuurlijke geneeskrachtige stoffen produceren. Het onderzoek van Guerlain heeft de kracht van bijenproducten benut om de Abeille Royale lijn te creëren.

Abeille Royale van Guerlain combineert liefde voor schoonheid met zachte, door de natuur geïnspireerde verzorging voor uw huid. Zelfs de gouden potjes, die doen denken aan honingraten, beloven kostbare ingrediënten die uw huid verwennen en fijne lijntjes en rimpels subtiel gladstrijken. Hooggeconcentreerde Gelée Royale heeft een regenererende, verzachtende en versterkende werking - een schat voor uw huid. Meer informatie
Guerlain Huidverzorging

16 artikel(en)

Guerlain Abeille Royale is een uniek serum met een zuiver koninklijk concentraat dat de belangrijkste mechanismen van het genezingsproces van de huid bevordert om rimpels te helpen herstellen en de stevigheid van het weefsel te bevorderen. Vanaf de eerste druppels zijn er zichtbare resultaten: rimpels vullen op en de huid krijgt haar jeugdige stevigheid terug.

Het schoonheidsinstituut heeft gekozen voor een samenwerking met de ambachtslieden van het eiland Ouessant in Bretagne, dat door Unesco wordt beschermd en een van de zuiverste ecosystemen bezit. De bijzonderheid van dit eiland, naast de prachtige landschappen, is dat er zwarte bijen leven, die een uitzonderlijke honing produceren met onvergelijkbare voordelen. Een intact, rijk en zuiver ecosysteem in combinatie met de genetische eigenschappen van de bij zijn allemaal elementen die bijdragen tot de productie van deze rijke honing.

Dankzij deze fantastische werkster heeft Guerlain de Abeille Royale lijn gecreëerd, waarvan het hart van de verzorging niets minder is dan Ouessant-honing.