Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Abeille Royale Eye Cream 15ml Oogcrème

Guerlain Abeille Royale Eye Cream 15ml Oogcrème

Normale prijs: € 103,41

Speciale prijs: € 69,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 32%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 15 ml
Productsoort Oog- en lipverzorging
Producttype Oogcreme
Huidtype Alle huidtypes
Guerlain Abeille Royale Eye Cream 15ml Oogcrème

Corrigerende oogverzorging met kostbare formule

Abeille Royale Eye Cream is een luxueuze oogcrème van Guerlain ontworpen om een grote verscheidenheid aan rimpels rond de ogen te corrigeren: De unieke formule bestrijdt zowel oppervlakkige rimpels als kraaienpootjes of lijntjes veroorzaakt door fronsen, om uw uiterlijk met de dag jeugdiger te maken.
De corrigerende technologie combineert Guerlains koninginnengelei met kostbare honing en krachtig hyaluronzuur. Het resultaat is een krachtige anti-aging verzorging die de gevoelige huid rond de ogen voorziet van essentieel vocht, zodat deze er vol, dicht en zijdezacht uitziet.
Abeille Royale oogverzorging vermindert wallen en donkere kringen, zodat uw huid haar natuurlijke frisse uitstraling perfect kan onthullen.

Meer over dit product
• 94% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong
• milieuvriendelijke verpakking
• eco-design pot: glasgewicht verminderd met 30%.
• oftalmologisch getest

Professionele applicatietechnieken van de experts van het Guerlain Instituut:
Sophia Kremser, programmadirecteur van het Guerlain Instituut, heeft een deskundig gladstrijkritueel ontwikkeld dat 's ochtends en/of 's avonds aan de verzorgingsroutine kan worden toegevoegd om de doeltreffendheid van de formule te versterken.

1. Om de ogen glad, helder en wakker te maken:
Voorzichtig aanbrengen onder het oog, van buiten naar binnen tikkend. Vervolg de beweging omhoog en onder de wenkbrauwen, deze keer van de binnenkant naar de buitenkant van de wenkbrauwen. Laat vervolgens uw vingers hetzelfde pad volgen, waarbij u deze keer met uw vingertoppen de huid gladstrijkt. Eindig met een kleine cirkelvormige massage rond de slapen. Herhaal dit twee keer. Klop ten slotte zachtjes met uw vingers van de buitenste naar de binnenste ooghoeken en vervolg de beweging van binnen naar buiten tot aan de wenkbrauw. Herhaal dit twee keer.

2. Om rimpels en fronsen glad te strijken:
Glijd met de vingertoppen langs de lijnen van het voorhoofd, van onder naar boven. Herhaal dit zes keer.

3. om spanning los te laten en kracht te geven aan je uiterlijk:
Plaats de handpalmen onder elk oog en strijk het gebied glad door de handpalmen van de binnenste naar de buitenste ooghoeken te bewegen.
Meer informatie