Aromessence Night

Op zoek naar een voedende en herstellende nachtcrème? Dan is de Aromessence Night lijn van Decléor het antwoord! De crèmes van deze lijn zorgen ervoor dat je huid zijn werk ‘s nachts optimaal kan doen en vermindert de eerste tekenen van veroudering. Tijdens het gebruik kun je genieten van heerlijk geuren die je het idee geven dat je je even in een andere wereld bevindt. Ontdek de heerlijke Aromessence Night lijn nu in onze webshop!

Meer informatie

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aromessence Night balm

Je wordt wakker met een stralende huid door het gebruik van de Aromessence Night balm! Dit product is een hele fijne toevoeging aan je dagelijkse huidverzorging. Er zijn namelijk oliën aan toegevoegd die je tijdens het inademen in gedachten meenemen naar verre oorden. Bijenwas zorgt ervoor dat je huid de hele nacht door cellen kan vervangen en dus zijn werk optimaal kan doen. Bij het gebruik van Decléor Aromessence Night balm gaat er een wereld voor je open!

Aromessence Night nachtcrème

Ben je benieuwd wat Decléor huidverzorging je nog meer kan bieden? Het antwoord is Aromessence Night nachtcrème! Geniet van de geur van oliën die je optimaal laten ontspannen. Voordat je de nachtcrème gaat aanbrengen, is het erg belangrijk om je gezicht eerst zorgvuldig te reinigen. Dit doe je gemakkelijk met de Decléor Aroma Cleanse serie. Ontdek deze en nog veel meer producten scherp geprijsd bij Parfumcenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.