Aroma Cleanse

In alle producten van Decléor Aroma Cleanse zitten essentiële oliën en plantenextracten zodat jouw huid gereinigd wordt zonder deze aan te tasten. Door de dag heen komt de huid in aanraking met vervuilende stoffen. Deze verstoren de natuurlijke balans en kunnen de huidcellen aantasten. Dagelijks reinigen met een lotion, crème of olie van Decléor Aroma Cleanse is een ideale manier om de conditie van je huid optimaal te houden. Daarbij zorgen de overheerlijke geuren van de diverse essentiële oliën voor een boost van jouw welzijn.

Meer informatie

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Decléor Aroma Cleanse 3 in 1

Naast een diepe reiniging zorgt de Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 ook voor hydratatie, versteviging en het perfectioneren van de huid. Door gebruik van druivensap, papaya- en Japanse witte moerbei extract worden dode huidcellen verwijderd en wordt de huid als het ware gepolijst. Zo kun je direct genieten van helderheid en een verbeterde uitstraling van jouw gelaat. Decléor Aroma Cleanse 3 in 1 is snel en makkelijk in gebruik en past daardoor perfect bij een drukke levensstijl. Dankzij de expertise van Decléor huidverzorging in cosmetische aromatherapie wordt de stress die daarbij hoort ook nog eens verlaagt

Decléor Aroma Cleanse 200 ml

Je haalt het ideale formaat in huis met een Decléor Aroma Cleanse 200 ml flacon. Zo zal je niet snel verlegen raken om jouw favoriete cleanser en hij past makkelijk in de tas wanneer je gaat sporten of een weekend weg wil. Voor een optimale huidverzorging kun je de Decléor Aromessence Night serie eens proberen. Deze collectie bestaat uit diverse producten die hun werking doen terwijl jij ligt te slapen! Deze serie is tevens geschikt om cadeau te geven en zeer voordelig geprijsd bij ParfumCenter.nl. Net als alle Decléor Aroma Cleanse 200 ml flacons!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.