Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Issey Miyake A Drop d'Issey 50ml eau de parfum spray

Issey Miyake A Drop d'Issey 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 97,30

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 36%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Issey Miyake A Drop d'Issey 50ml eau de parfum spray

Het nieuwe A Drop d'Issey heeft een florale signatuur van zonnige sering, waargenomen door de lens van een muskusachtige noot en hints van een amandelmelk-akkoord.
Met A Drop d'Issey opent Issey Miyake op olfactorische wijze nieuwe perspectieven, geïnspireerd door een druppel water, die als een vergrootglas de wonderen van de natuur onthult en onze aandacht op de details vestigt.
Parfumeur Ane Ayo creëerde voor het florale hart van de vrouwelijke, floraal-frisse creatie een moderne interpretatie van de sering, die de perfecte harmonie tussen natuur en technologie vertegenwoordigt. Een stralende Damascus-rozennoot geeft de topnoot een puur en transparant floraal karakter.
Het zonnige sering-akkoord onthult het florale centrum van de Eau de Parfum, zacht geaccentueerd door een vleugje amandelmelk en oranjebloesem. Een volle muskusnoot, gecombineerd met delicate vanilline en een cederakkoord, rondt het parfum vakkundig af.
De druppelvormige flacon van A Drop d'Issey met loep-effect verrast en opent opnieuw een nieuw perspectief op de wereld: een spel met optische effecten nodigt uit om de dingen vanuit een andere standpunt te overwegen. De florale geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Amandelmelk en Damast Roos;
Hart : Sering, Zonnenoten, Jasmijn, Steranijs en Oranjebloesem;
Basis : Musk, Vanille, Ambroxan en Atlasceder.
Meer informatie