Issey Miyake dames

Issey Miyake parfum is van de modeontwerper Issey Miyake zelf. Hij laat zich inspireren door kunst, architectuur maar ook door ontmoetingen. De parfums hebben sensationele geuren, omdat het door een uitzonderlijk persoon is gemaakt. Het is een visionair. Hierdoor is Issey Miyake parfum een geur wat een unieke is in meerdere aspecten. Bij ParfumCenter bestel je deze unieke creatie gemakkelijk en voordelig.

issey_miyake_l_eau_d_issey_eau_magnolia_banner_parfumcenternl
Meer informatie

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Issey Miyake parfum dames

Het eerste Issey Miyake parfum voor dames werd gelanceerd in 1992. Naast dames parfum heeft hij ook een heren parfum geïntroduceerd in 1994 genaamd Issey Miyake L’eau d’issey pour Homme. ParfumCenter heeft een groot aanbod in parfum dames en parfum heren. Bij de Issey Miyake dames vind je het gehele aanbod van deze bijzondere ontwerper. De Issey Miyake parfum dames is de geur voor jou als je van bijzondere florale ingrediënten houdt.

Issey Miyake parfum L'eau D'issey

Issey Miyake parfum L’eau D’issey is de eerste vrouwelijke parfum die Issey Miyake heeft gelanceerd. De flacon is ontworpen door hemzelf en is gebaseerd op het uitzicht op de maan achter de Eiffeltoren vanuit zijn appartement in Parijs. Dit parfum heeft een geur van nevel van een waterval, bloemen en de aroma’s van een lentebos. De geur Issey Miyake Pleats Please is voor de vrouw die zoekt naar een sprankelende en vrolijke parfum. Dit luchtje is voor de vrouw die optimistisch is, geniet van het leven en vol energie zit! Toch op zoek naar een andere Issey Miyake parfum? Dan ben je bij ParfumCenter op de juiste adres. De minimalistische en heldere geur A scent (Florale) van Issey Miyake is een vrouwelijke, maar ook een florale parfum. Bekijk snel ons ruime aanbod van de Issey Miyake parfum L’eau D’issey.

Issey Miyake parfum kopen

Wist je dat ParfumCenter hoge kortingen heeft op de producten? Bekijk snel ons aanbod om een Issey Miyake parfum te kopen. Door onze parfum aanbieding kunnen wij deze geur extra voordelig aanbieden. Ben jij overtuigd om Issey Miyake parfum te kopen dan zorgen wij voor een super snelle levering. Hierdoor kan jij al super snel genieten van de florale parfum. Daarnaast wordt het ook in de originele verpakking verpakt. Zo weet je zeker dat het parfum van kwaliteit is.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.