Benefit Blush

Met Benefit blush creëer je in een handomdraai een stralende en gezonde blos op je wangen. Of je nu voor een natuurlijke look wilt gaan of juist voor een opvallende uitstraling, Benefit blush is de ideale keuze. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van een beetje extra kleur in het gezicht? Het is niet voor niets dat Benefit al jaren een geliefd merk is onder make-up liefhebbers. Het is verkrijgbaar in verschillende tinten, zodat er voor elke huidskleur en voorkeur een geschikte tint te vinden is. Bovendien heeft de blush een zijdezachte textuur, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en zorgt voor een langdurige kleur op de wangen. Maar ook kan de Benefit blush gebruikt worden om de gezichtscontouren te accentueren, zo kun je met een beetje blush de jukbeenderen prachtig benadrukken!

Meer informatie

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stralende en gezonde teint met de Benefit blush

Een mooie blush kan het verschil maken tussen een doffe uitstraling en een stralende gezonde teint. Met de Benefit blush is het makkelijk om die gezonde blos op je wangen te creëren, waardoor je er fris en stralend uitziet. Voordat je je blush aanbrengt, is het belangrijk om je huid voor te bereiden. Dit doe je door je gezicht te reinigen en een laagje primer aan te brengen. Hierdoor hecht de blush beter en blijft het dus langer zitten. De blush zelf breng je in een kleine hoeveelheid aan op de appeltjes van je wangen, dit zijn de bolle delen van je wangen die je ziet wanneer je glimlacht. Door de blush uit te blenden richting je slapen en je haarlijn, zorg je dat er geen harde lijnen ontstaan.

Voor elke huid is er een perfecte Benefit blush

Bij het uitkiezen van een Benefit blush is het belangrijk om te kijken naar je huidskleur en ondertoon. Over het algemeen geldt dat een blush in een warme perzikkleurige tint goed staat bij een warme huidskleur met een gele of gouden ondertoon. Voor een koele huidskleur met een roze of blauwe ondertoon is een blush in een koele, roze of mauve tint juist mooi. Bij twijfel kun je het beste een aantal tinten uitproberen om te zien welke het beste bij jou past. Naast dat is het ook belangrijk om te bedenken welke kleurintensiteit je wil bereiken. Als je het graag natuurlijk en subtiel houdt, kun je het beste kiezen voor een lichtere tint. Een diepere tint zorgt juist weer voor een opvallende en uitgesproken uitstraling. Gelukkig is de Benefit blush in het assortiment van ParfumCenter in veel tinten verkrijgbaar, waardoor je gerust kunt zijn dat de voor jou perfecte blush ertussen zit!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.