Yves Saint Laurent Mascara

Ga voor een open blik of juist een sensuele oogopslag met een Yves Saint Laurent mascara. Zorg ervoor dat de mascara aansluit bij jouw wimpers en je wensen. Heb je korte wimpers dan kan het fijn zijn om een mascara te gebruiken die verlengt. Heb je weinig wimpers dan kan een mascara voor volume zorgen. Zo heeft Yves Saint Laurent de Faux Cils lijn, dit is iconische mascara die bekend staat om de intense volume die het geeft. Wil je voorkomen dat je mascara onder je ogen gaat uitlopen? Gebruik dan een waterproof variant, deze is goed bestand tegen een flinke regenbui! Bovendien kun je er ook het zwembad mee induiken.

Meer informatie

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat doet mascara?

Mascara is make-up voor de wimpers en zorgt ervoor dat deze geaccentueerd worden. Veel mascara’s zijn er op gericht om je wimpers te verlengen of juist meer volume te geven. Zwarte mascara is een van de meest gebruikte make-up producten. Het zorgt voor een complete oogmake-up look.

Laat je ogen spreken met Yves Saint Laurent mascara

Je oogmake-up is pas af met een mascara. Heb je even geen zin of tijd om ook nog oogschaduw en eyeliner aan te brengen? Geen probleem, zelfs met alleen een mascara op je wimpers, zie je er al prachtig uit. Een Yves Saint Laurent mascara laat je ogen spreken! Voor extra verleiding gebruik je nog een Yves Saint Laurent lipstick. Het is zelfs mogelijk om een mooie set aan te schaffen met zowel een mascara als een lipstick van dit luxe merk. Het zijn allebei make-up producten die weinig tijd in beslag nemen om ze aan te brengen en toch geven ze een maximaal effect!

Hoe breng je mascara aan?

Voor je wimpers boven: plaats het borsteltje van de mascara bij de wimperaanzet, haal dan de wimpers tegelijk naar boven en buiten. Doe dit met een zigzaggende beweging om de wimpers mooi gespreid te houden. Voor je wimpers onderaan gebruik je de punt van het borsteltje en zet je de wimpers één voor één aan. Om het effect van de mascara te versterken, gebruik je voor het aanbrengen van de mascara een krultang voor je wimpers.

Hoe haal je waterproof mascara eraf?

Een make-up remover op oliebasis is ideaal om waterproof mascara te verwijderen. De olie zorgt ervoor dat de mascara formule langzaam afbreekt. Doe wat product op een wattenschijfje, leg deze vervolgens een paar seconden op je ooglid. Zorg ervoor dat je niet ruw gaat wrijven, maar zachtjes veegt naar de tip van je wimper.

Voor een Yves Saint Laurent mascara ga je naar ParfumCenter.nl

ParfumCenter heeft een uitgebreid assortiment aan Yves Saint Laurent make-up. Mascara mag hier uiteraard niet in ontbreken. Yves Saint Laurent kenmerkt zich door passie, creativiteit en fantasie. Daarbij is de wereld van schoonheid door dit merk naar een hoger platform getild. Zoek je naast een Yves Saint Laurent mascara een heerlijke geur om je extra mooi te voelen? Alles van dit merk, vind je in het ruime en voordelige aanbod van ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.