Lancome Mascara

lancome

Met een Lancôme mascara zorg je voor een prachtige oogopslag waarmee je je ogen laat spreken. Wanneer je oogcontact maakt met een paar ogen die mooie volle wimpers hebben, trek je zeker weten de aandacht. Met Lancôme maak je je wimpers op zoals het hoort, deze mascara zorgt er namelijk voor dat je wimpers niet verzwaren. Hoe je het aanbrengt? Begin bij de aanzet van je wimper en maak dan een zigzaggende beweging tot het uiteinde van je wimpers. Door deze handeling met de Lancôme mascara te herhalen maak je je oogopslag nog verleidelijker!

lancome_hypnose_mascara_banner_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke mascaraborstel heb je nodig?

Voor elke look heb je een eigen mascaraborstel nodig. Een natuurlijke look krijg je met een rubberen borsteltje waarbij de tandjes ver uit elkaar staan. Dit zorgt er namelijk voor dat er niet teveel mascara op je wimpers komt en dat datgene wat er wel op komt mooi verspreid wordt. Heb je van jezelf vrij korte wimpers en wil je deze verlengen, dan is een lange puntige borstel het beste. Bij voorkeur niet te dik, want dat maakt het lastiger om goed bij de aanzet van je wimpers te komen. Meer volume krijg je door een ronde borstel met veel en lange haartjes. Voor gekrulde wimpers geeft het gebruik van een gebogen borsteltje het beste resultaat. Om dit effect te versterken kun je voor het aanbrengen van de mascara een krultang gebruiken.

Voor sprekende ogen gebruik je Lancôme mascara

Een Lancôme mascara staat synoniem voor drama, luxe en elegantie. De Hypnôse lijn van dit merk bewijst dit ten voeten uit. Met wel meer dan 1000 haren op het borsteltje geeft de meest veelzijdige mascara van Lancôme meer volume. Dankzij de luchtige, ultravloeibare textuur van de mascara kun je zelfs tot zes keer meer volume krijgen dan bij een ander merk. Bovendien laat een Lancôme mascara je ogen stralen doordat je wimpers perfect opgemaakt worden.

Lancôme mascara koop je voordelig bij ParfumCenter

Naast je favoriete Lancôme mascara koop je ook al je andere Lancôme make-up voordelig bij ParfumCenter. We hebben een zeer uitgebreid assortiment met alles van mascara tot Lancôme foundation. Het maakt niet uit of dit voor je dagelijkse routine is of wanneer je een zwoele look wil creëren voor een romantische avond, het kan allemaal. Benieuwd naar make-up van andere merken? Bij ParfumCenter koop je alles voor een verzorgde en mooie look!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.