Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Marc Jacobs Perfect Intense 50ml eau de parfum spray

Marc Jacobs Perfect Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 112,70

Speciale prijs: € 82,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Marc Jacobs Perfect Intense 50ml eau de parfum spray

Absoluut perfect - net als jij

In 2021 was de introductie van Perfect Intense, de nieuwe geur van Marc Jacobs. Perfect Intense is een nieuw icoon in het Perfect portfolio, een rijke, gouden, onweerstaanbare geur die ongepolijste zelfexpressie viert. Net als de oorspronkelijke geur die in juli 2020 wereldwijd werd gelanceerd, is Perfect Intense geïnspireerd op Marc Jacobs' persoonlijke mantra: "Ik ben perfect zoals ik ben", gesymboliseerd door een tatoeage van het woord "perfect" op zijn pols. Perfect Intense is een opbeurende ode aan individualiteit en verkent een nieuw facet van zelfliefde, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om de krachtige schoonheid van echt zijn, durf en #PerfectAsIam te vieren.

De oorspronkelijke perfect campagne riep op tot zelfliefde en zelfexpressie, nu nodigt Perfect Intense je uit om je individualiteit met vertrouwen en vrolijkheid te delen en te vieren.
De parfumeur Domitlle Michalon-Bertier van IFF ontwikkelde en intensiveerde de Perfect-signatuur en creëerde een verleidelijke nieuwe geur die vertrouwen uitstraalt en originaliteit viert. Net als het origineel is Perfect Intense een troostende bloemengeur, maar met een onverwachte en verwennende twist. Heldere narcis wordt uitvergroot door de elegantie van nachtbloeiende jasmijn. Goudgeroosterde amandelen vermengen zich met een overvloed aan sandelhout en creëren een warme cocooning finish. Perfect Intense is een kostbare maar speelse nieuwe geur, rijk en vol van textuur.

Het Perfect Intense ontwerp is een chique herinterpretatie van de originele Perfect flacon. Gemaakt in samenwerking met Marc Jacobs zelf en met een elegante mix van onverwachte elementen, is de verzwaarde glazen basis geïnspireerd op de vrouwelijkheid en gratie van een klassiek parfum, met gewelfde schouders en een vergulde kraag. Aan de bovenkant is de kristalgeslepen dop bekroond met een extravagant assortiment van niet op elkaar afgestemde bedeltjes in tinten van goud, zilver, zwart, wit, geel en een vleugje kersenrood - een knipoog naar het intensere nieuwe parfumaanbod. Binnenin wordt het sap in een zachte champagnekleurige tint gepresenteerd, die aan vintage parfumerie doet denken. Als aanvulling op de flacon is de buitenverpakking uitgevoerd in luxe goud, zwart en een uitbarsting van helder geel voor een tijdloze uitstraling. De doos bevat een originele handgetekende illustratie van de perfecte intense flacon van de in New York gevestigde kunstenaar, Jacky Blue.

Top : Dafodil en Nachtbloeiende Jasmijn
Hart : Geroosterde amandelen
Basis : Sandelhout
Meer informatie