Marc Jacobs dames

Het spetterende design van de flacons en unieke aroma’s treffen elkaar in Marc Jacob parfum voor dames! De creaties van mode-icoon Marc Jacobs zijn casual, luxe en altijd ook grensoverschrijdend. Alle creaties uit de collectie Marc Jacobs parfum dames bruisen van de energie en de creativiteit. Als één van de grootste exponenten van prêt-à-porter mode ontvouwt deze wereldberoemde fashion koning een ware geurenwereld waarin een optimistische vrouw zich zeker zal kunnen vinden. Bij ParfumCenter vindt u een ruim aanbod verschillende geurcreaties online.

Marc_Jacobs_Daisy_Banner_Parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Marc Jacobs Daisy parfum dames

Florale geuren blijven tot de verbeelding spreken met Marc Jacobs Daisy parfum dames! De basis voor deze ingetogen, dromerige en tegelijk vrolijke geurcollectie rust op een combinatie van bloemrijke aroma’s en houtachtige noten. Fruitige topnoten zorgen voor een aangename verfrissing. Elke geur uit de Marc Jacobs Daisy parfum dames collectie heeft een eigen floraal accent. U maakt zo kennis met het complete bloemenrijk, met veelzijdige aroma’s zoals: blauwe regen, jasmijn, lychee en kamperfoelie. De houtachtige ondertoon geeft Marc Jacobs Daisy parfum dames daarnaast een krachtige persoonlijkheid!

Marc Jacobs parfum dames kopen

ParfumCenter is de voordelige keuze voor wie Marc Jacobs parfum voor dames wil kopen. In ons ruime assortiment vindt u ook stijlvolle geschenksets, waarmee u een goede vriendin in het zonnetje zet. Wij leveren elk Marc Jacobs parfum voor dames dat u kunt kopen in de originele verpakking. Met onze winkel kiest u niet alleen voor verzekerde verzending, maar ook voor een snelle levering! Op ons site vindt u een complete collectie Marc Jacobs parfum voor zowel dames als heren.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.