Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Mont Blanc Explorer Ultra Blue 60ml eau de parfum spray

Mont Blanc Explorer Ultra Blue 60ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 69,50

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 44%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 60 ml
Parfumtype Eau de parfum
Mont Blanc Explorer Ultra Blue 60ml eau de parfum spray

Montblanc EXPLORER ULTRA BLUE is een originele geur die het verlangen wekt om het blauwe palet van de natuur te ontdekken: lucht, zee en met ijs bedekte bergen.

Explorer Ultra Blue; een door het blauw gedomineerd geuravontuur

Een houtachtig maritiem citrusaroma met heldere topnoten van Italiaanse bergamot en citrusvruchten van topkwaliteit. Het zee-akkoord is het kloppende hart van de geur. De aquatische en blauwe diepte, gecreëerd door de versmelting van citrusnoten met zee- en luchtnoten doet denken aan de frisheid van de alpenlandschappen. Basisnoten bepalen de structuur van Explorer Ultra Blue: een unieke patchouli van topkwaliteit die exclusief voor Montblanc is gemaakt, verenigt zich met fijn hout om een ​​rijke, aardse basis met leren facetten te creëren.
De dikke glazen bodem van de flacon is een kenmerk van uitmuntendheid in design en kwaliteit en toont de iconische Montblanc-ster, die de zes gletsjerhellingen van de met sneeuw bedekte top van de gelijknamige berg vertegenwoordigt.
Explorer Ultra Blue van Montblanc is een Citrusachtige Aromatische geur voor mannen en werd in 2021 uitgebracht. Explorer Ultra Blue is gecreëerd door Jordi Fernández, Olivier Pescheux en Antoine Maisondieu.

Top : Siciliaanse Bergamot en Roze peper;
Hart : Maritieme noten en Ambergris;
Basis : Houtachtige noten, Indonesisch Patchouliblad en Leder.
Meer informatie