Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Moschino Fresh Couture 100ml eau de toilette spray

Moschino Fresh Couture 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 85,00

Speciale prijs: € 43,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 48%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Moschino Fresh Couture 100ml eau de toilette spray

Het concept voor Moschino's Fresh Couture was om het meest alledaagse en gewone product, een allesreiniger, met iets kostbaars, een luxe parfum naast elkaar te plaatsen. Door de iconografie van een fles die geen beduidende waarde heeft te gebruiken als inspiratie voor een flacon die zoiets luxe en haute couture bevat.
Fresh Couture is een verrassend en ironisch parfum dat met frisse en vrolijke accenten en een verleidelijke vrouwelijkheid speelt.

Fresh Couture; een verfijnd en modern parfum

De sprankelende en meeslepende topnoot, gemaakt van een helder akkoord van mandarijn en bergamot, is verrijkt met het intense en exotische karakter van ylang ylang. Een sappig en uitnodigend vleugje framboos voegt een kleurrijk en aangenaam contrast toe aan het florale hart, gecreëerd van een elegant en fluwelig akkoord van witte pioen en osmanthus. De dry-down onderstreept het verfijnde en eigentijdse karakter van het parfum, dankzij een licht en sensueel spoor van heldere houtsoorten, witte patchoeli en ambrox. Fresh Couture is een floraal fruitig parfum voor vrouwen en werd in 2016 gelanceerd.

Top : Bergamot Mandarijn Ylang-Ylang
Hart : Pioen Framboos Osmanthus
Basis : Houtachtige Noten Patchouli Ambroxan
Meer informatie