Moschino dames

Houdt u van stijl maar laat u zich ook graag van uw ondeugende kant zien? Dan is het Moschino parfum voor dames u op het lijf geschreven! Alle geuren worden gepresenteerd in een flacon met een ronduit brutaal design, maar altijd met een vrolijke knipoog. Durft u het aan om een eau de toilette in de vorm van een schoonmaakspray te kopen? Eerlijk is eerlijk, dit is een decoratie waarmee u het leven viert. Bovendien is het Moschino parfum voor dames zelf niet cheap maar heel gebalanceerd!

moschino_toy_2_slider_parfumcenter
Meer informatie

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Moschino parfum dames Cheap and Chic

In 1988 werd de modewereld hevig opgeschud door de frivole fashion van Moschino. Het parfum voor dames met de naam Cheap and Chic ademt de sfeer van deze revolutionaire modecollectie. De vrolijke flacon met een stijlvol rood-zwart contrast heeft het figuur van een chique dame. Het design lijkt goedkoop, maar is op een sprankelende manier uitgevoerd. Het parfum voor dames Cheap and Chic is een warme, optimistische geur met topnoten van Braziliaans palissander. Bij ParfumCenter vindt u ook vergelijkbare creaties van hetzelfde merk, zoals Moschino Toy 2 en Moschino I Love Love.

Moschino parfum dames Fresh Couture

Bijna elk zichzelf respecterend modehuis heeft een eigen parfumlijn. Moschino parfum voor dames Fresh Couture laat dit met een sprankelende designverpakking zien. De flacon heeft de vorm van een spuitbus. De subtiele geur kunt u daarom net zo gemakkelijk sprayen op de huid als op uw kleding. Het Moschino parfum voor dames uit Fresh Couture serie opent koelfris met bergamot en mandarijn, waarna het een floraal hart van pioen, framboos en osmanthus onthult. Bij ParfumCenter vindt u daarnaast ook andere optimistische geuren zoals Moschino Funny en Moschino Pour Femme. Bestel eenvoudig online en wij zorgen voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.