Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 50ml Gezichtscrème

Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 50ml Gezichtscrème

Normale prijs: € 36,06

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Speciale verzorging
Huidtype Normale huid, Vette huid
Shiseido Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 50ml Gezichtscrème

Een olievrije, getinte moisturizer met Shikuwasa Limoen die zich perfect aan de huidskleur aanpast. Het verbergt kleine oneffenheden en beschermt tegen UV-straling. Het brengt de huid perfect in balans en voorkomt huidproblemen.

Geschikt voor de normale en vette huid. Niet comedogeen. Verstopt de poriën niet. Dermatologisch getest. Oogheelkundig getest.

Technologie & Ingrediënten:

Japans Shikuwasa-extract: De crème met Japans Shikuwasa-extract geeft en houdt vocht vast en voorkomt effectief de belangrijkste problemen.

Hydro-Balancing-Complex: Trehalose & glycerine: De formulering met dit complex van actieve ingrediënten versterkt bovendien de vochtbarrière van de huid. Het hydrateert de huid langdurig, houdt het vast en gaat zo specifiek uitdroging tegen.

Botanisch maïszetmeelpoeder: Dit natuurlijk verkregen poeder levert een beslissende bijdrage aan het effectief verzachten van zichtbare poriën en het stralender en egaler maken van de teint. Het absorbeert overtollig talg en gaat specifiek huidglans tegen - voor een aangenaam matte uitstraling.*

Color Change Powder: dankzij dit ingrediënt kan de crème zich aan elke huidskleur aanpassen - voor een natuurlijke finish en een huid die er zichtbaar egaler uitziet.

* in vitro

Gebruik na het reinigen als laatste stap in de ochtendverzorgingsroutine.
Breng twee hoeveelheden ter grootte van een parel aan op uw vingertoppen en wrijf zachtjes over uw gezicht. Verdeel het product gelijkmatig en werk het in de huid voor een natuurlijke finish.

De belofte

WASO staat voor hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun verzorgende eigenschappen.

Ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit. De Japanse ingrediënten Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi (suikerriet) en Koshihikari (rijst) voldoen aan de voedselnormen.

Veganistisch. De formules bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of dierlijke bijproducten, in lijn met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido.

De bijdrage. Door samen te werken met lokale boeren wil Shiseido specifiek de regionale, duurzame teelt van Shikuwasa Lime promoten. Deze samenwerking stelt Shiseido ook in staat om het volledige productieproces van de belangrijkste ingrediënten (Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi, Koshihikari) 100% te volgen.

Waterbesparende productie. Shiseido is erin geslaagd de hoeveelheid zoet water die in het productieproces wordt verbruikt te verminderen door in plaats daarvan teruggewonnen water uit appelsapdestillatie te gebruiken.

OPMERKING
● De dop bevat natuurlijke materialen die in de loop van de tijd van kleur of textuur kunnen veranderen. Dit heeft geen invloed op de productkwaliteit. Vloeistoffen of vuil altijd van de dop verwijderen en op een droge plaats bewaren.
● Veeg eventuele productresten na gebruik af en sluit het product goed af met de dop.
● Bewaar uit de buurt van hoge temperaturen of direct zonlicht.
● Buiten bereik van kinderen bewaren.
● Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk en grondig spoelen met water.
● Royaal aanbrengen. Een vermindering van de gebruikte hoeveelheid vermindert het UV-beschermende effect aanzienlijk.
Meer informatie