Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Waso Shikulime Gel-to-Oil Cleanser 125ml

Shiseido Waso Shikulime Gel-to-Oil Cleanser 125ml

Normale prijs: € 28,83

Speciale prijs: € 21,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten, Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Waso Shikulime Gel-to-Oil Cleanser 125ml

Een balancerende reiniging met Shikuwasa Limoen*, die van een luchtige gel in een zijdezachte olie verandert. Het verwijdert zowel onzuiverheden als waterproof make-up zonder vocht van de huid te verwijderen - voor een zuivere en stralende huid.

Geschikt voor alle huidtypes. Niet comedogeen. Verstopt de poriën niet. Dermatologisch getest. Oogheelkundig getest.

Technologie & Ingrediënten:

Japans Shikuwasa-extract: De op olie gebaseerde gelformule met Shikuwasa-extract versterkt de natuurlijke huidbarrière* en geeft een huid die er vitaal uitziet.

Triple Clear Cleansing Technology: de unieke gel-naar-olietextuur van de cleanser verwijdert moeiteloos make-up, overtollig talg en onzuiverheden zonder vocht van de huid te onttrekken - voor een goed verzorgde, stralende huid.

Saffloerolie & druivenpitolie: De formule met saffloerolie & druivenpitolie verwijdert effectief make-up en talg uit de poriën en gaat dankzij de verzorgende, antioxiderende eigenschappen huidproblemen doelgericht tegen.

* in vitro

De belofte

WASO staat voor hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun verzorgende eigenschappen.

Ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit. De Japanse ingrediënten Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi (suikerriet) en Koshihikari (rijst) voldoen aan de voedselnormen.

Veganistisch. De formules bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong of dierlijke bijproducten, in lijn met het dierenwelzijnsbeleid van Shiseido.

De bijdrage. Door samen te werken met lokale boeren wil Shiseido specifiek de regionale, duurzame teelt van Shikuwasa Lime promoten. Deze samenwerking stelt Shiseido ook in staat om het volledige productieproces van de belangrijkste ingrediënten (Yuzu, Shikuwasa Lime, Satokibi, Koshihikari) 100% te volgen.

Waterbesparende productie. Shiseido is erin geslaagd de hoeveelheid zoet water die in het productieproces wordt verbruikt te verminderen door in plaats daarvan teruggewonnen water uit appelsapdestillatie te gebruiken.

Als eerste stap in de huidverzorgingsroutine brengt u een hoeveelheid aan op de palm van uw hand, vervolgens op een droge huid zachtjes inmasseren om deze van make-up en puistjes te ontdoen.
Spoel vervolgens af met water en dep het gezicht voorzichtig droog met een zachte handdoek.
Gebruik 's morgens en' s avonds om de huid effectief te reinigen.

OPMERKING
● De dop bevat natuurlijke materialen die in de loop van de tijd van kleur of textuur kunnen veranderen. Dit heeft geen invloed op de productkwaliteit. Vloeistoffen of vuil altijd van de dop verwijderen en op een droge plaats bewaren.
● Veeg eventuele productresten na gebruik af en sluit het product goed af met de dop.
● Bewaar uit de buurt van hoge temperaturen of direct zonlicht.
● Buiten bereik van kinderen bewaren.
● Vermijd contact met de ogen. Bij contact met de ogen onmiddellijk en grondig spoelen met water.
Meer informatie