Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Trussardi Donna Pink Marina 100ml eau de toilette spray

Trussardi Donna Pink Marina 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 97,56

Speciale prijs: € 46,95

  • In voorraad

  • U bespaart 52%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Trussardi Donna Pink Marina 100ml eau de toilette spray

De nieuwe zomerse uitstraling van Trussardi Donna

Trussardi Donna Pink Marina parfum is een verzameling van zomerse momenten. Een fris aroma dat doet denken aan de magie van het strand, het fijne zand en het briesje op het strand dat de huid streelt.
De romantische, sprankelende en zilte florale geur werd in juni 2020 in de Trussardi familie opgenomen en heeft de zomerse uitstraling van Trussardi Donna.

"Het is het perfecte moment van een dag aan het strand, wanneer het zand warm maar niet verzengend heet is, en de zon op het punt staat onder te gaan, langzaam wegzakkend in de zee. Er bevinden zich verschillende aroma's van fruit, bloemen en geurige houtsoorten in de lichte bries die over land aankomt. Een windvlaag van de zee met zijn kenmerkende geur wordt plotseling aan dit aangename evenwicht toegevoegd. Alles wordt roze en gedempt terwijl de golven zachtjes tegen de kust slaan. Het lijkt een betoverende plek zoals Budelli Beach op de Maddalena-archipel, wereldberoemd om zijn roze zand, of het strand van Frati Bay op het eiland Elba dat uit kleine witte steentjes bestaat die van kleur veranderen in de zon."

Pink Marina, de nieuwe EDT voor vrouwen van Trussardi Parfums, is gewijd aan dit bijzondere moment. Nathalie Lorson van Firmenich heeft een olfactorisch gedenkschrift gecreëerd, waarin de sappige noten van roze grapefruit zich mengen met de frisse, verslavende noten van cantaloupe sorbet en de sprankelende energie van citroensap. Deze aanvankelijke heldere frisheid is met een nieuw akkoord verbonden: een verfijnd en evenwichtig mengsel van neroli, zandlelie en zeezout. De cirkel sluit met een sensuele en crèmige basis van sandelhout en cederhout met patchoeli.

Frisse, Sprankelende, Lichte Topnoten
roze grapefruit, meloensorbet, citroen

Zoute en Florale Harmonie
neroli, zandnarcis (zandlelie), zeezoutakkoord

Sensuele en Crèmige Signatuur
sandelhout, cederhout, patchouli
Meer informatie