Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid 50ml eau de parfum spray

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 104,54

Speciale prijs: € 79,95

  • In voorraad

  • U bespaart 24%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid 50ml eau de parfum spray

Geïnspireerd door de theatrale traditie van de burlesque, introduceert Viktor&Rolf een nieuwe sensuele toevoeging aan de FLOWERBOMB geurfamilie: Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum. Het is een magnetische en erotische geur: een geur die geschikt is voor een femme fatale.
Zelfverzekerd, maar toch glamoureus en een beetje provocerend. She owns the show! In het hart van dit bloemblaadjesboeket zijn twee orchidee-akkoorden aanwezig: het RUBY FLOWER ORCHID en het RED FOXY VANILLA BEAN-akkoord, die deze geur een versterkte sensualiteit geven, omarmd door de frisheid van een erotisch akkoord van rode wijngaardperzik. Adem in, sluit je ogen, het is showtime!

Tijd om je femme fatale te ontketenen met Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid Eau de Parfum. Het leven is een podium dat wacht op je optreden. Wees de ster van de show, druk jezelf uit en omarm je sensualiteit. Wanneer je de eau de parfum uit de fles spuit, laat je de magnetische en erotische, bloemige geur vrij die doordringt in elke stap die je zet, en in elke dans die je creëert.

Top :Perzik en Druif (Vitis Vinifera)
Hart:Orchidee
Basis:Vanillestokje.
Meer informatie